Slm arkadaşlar.Ben pc ye xpspeed i şimdi yükledim.
Yapmam gereken başka bi ayar var mı yoksa reset atınca pc kndisi mi hızlanacak ???
XpSpeed Hakkında ACİL!
sanırım arkadasın biri bi konu acmıstı buradan bir incele istersen
https://www.chip.com.tr/forum/Xps ... amistir_t77427.html
yada ise yaramayan cerez veya dosyaları temizlemek istersen ki bu senin pc nin hızlanmasını birazda olsa saglar cclenear programını indir ordan bi temizlik yap
(hatta sistem acılısına kendini yamamıs programları bile düzenleyebilirsin)
artı pc nde ise yaramayan programları kaldır
ie8 kullanıyosan
okur ipucları bölümünden ie8 i hızlandırmanın yolları anlatılmıs benim iseme yaradı belki seninde isine yarar bi dene
Bu Tune-up pcnin hızlanmasındamı görev alıyor ?
Netten baktım ama hep demosu var.
Bu programın freeware si olan yok mu ?
reset attiginizda gerekli registry degisiklikleri uygulanmis olacak , lakin manuel ayarlari yapmanizi da tavsiye ederim
valla arkadaşlar bu tune tup u bu ay chıp geçici sınırlı süreli tam sürümünü vermişti ama bu tun tup bırak pc yi hızlandırmayı kitliyor ya pcyi
yani vistada böle xp olan masa üstü pcimde denemedim
Mustafa@PCVistada xp dede Kitlemez pc yi Tune-Up,birader şu an bende tam sürüm ashoompo power up var hem xp de hem vistada süper çalışoyor restore changes sekmesini tıkladığımda prosche arabada nitroya basmış gibi hızlandırıyor pc yi ben tune up denemek amacıyla yüklemiştim silmem 1 dakika sürmedi ama belki ilerde denerdimProgramı kaldırıp tekrar kurun.
şimdilik tenimiz uyuşmadı
wtarkanreset attiginizda gerekli registry degisiklikleri uygulanmis olacak , lakin manuel ayarlari yapmanizi da tavsiyehocam sen eskiden bu programla ilgili konu açmışın link vermişin sordum com diye bi yer indiren herkesin vırus programı uyarı vermiş sen açıklama yapmışını regitry dosyasına eklenen kodlar oluyor aslında vırus yok demişinepeyden beri forumda yoktun sanırım ya da ben rastlamadım sana ama bu xp speed konusu açıldı sen burdasın
her neyse saçmalıyorum sanırım hoşgelmişin
SCARFACE_hocam sen eskiden bu programla ilgili konu açmışın link vermişin sordum com diye bi yer indiren herkesin vırus programı uyarı vermiş sen açıklama yapmışını regitry dosyasına eklenen kodlar oluyor aslında vırus yok demişinNe yazikki sürekli online olamiyorum , Programi ben kodladigim icin , yardimci olmak maksadi ile gec te olsa yazilanlari okuyup , o yanlis uyariya sebep olan kodlari cikardim , kisacasi tespitiniz dogrudur , insallah daha cok online olma firsati bulurum , olumlu yada olumsuz yanit yazan , programi deneyen , denemeyen herkese tesekkürü borc bilirimepeyden beri forumda yoktun sanırım ya da ben rastlamadım sana ama bu xp speed konusu açıldı sen burdasın
her neyse saçmalıyorum sanırım hoşgelmişin