İyi akşamlar arkadaşlar;
Dizüstübilgisayarım cod4 mafia 2 gibi oyunları oynarken aşırı derecede ısınıp kapanıyor özellikle ekran kartının olduğu kısım acaba işime yarıyacak bi soğutucu önerebilir misiniz yada ısınmayı nasıl azalta bilirim yardımcı olur musunuz?
Y560 ısınıp kapanıyor yardım
Hangisini tavsiye edersiniz bi sürü soğutucu var da gercekten soğutcak bişey lazım
Bu konuda iyi değilim diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama benim tavsiyem şudur;
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=41581
İçini açmadan hava çıkış deliklerini elektrikli süpürge ile temizlemeyi deneyin. Ayrıca hava silkülasyonu yapılan bölgeyi mümkün oldukça kapatmamaya çalışın. Teknik bi problemde olabilir.
kardeş dizüsütü adından belli tabi dizine koyacak ama bak onda kesinlile bir sorun var onu bir bilgisayarcıya götür duruma göre iade et işlemcisi bozuk veya fanında bir hata olabilir bu konular hassas o yüzden iyi düşünerek işi tamamla...
yav kardeşim nedir sizin bu densizlikleriniz kolyeyi tak kolunaymış sen başka yerine başka bir şey tak ayıp ya kaç yaşında adamsın terbiyesiz bu kadar da olmaz ki ya forum burası babanın çiftliği değil ve seni şikayet edecem ayıp ya...
Hayret. Ben y550 kullanıyorum GT240 ekran kartlı p7550 işlemcili modeli. o dediğin oyunlarda falan hiç sorun çıkmadan güzelce oynuyorum. Lenovoların bu modelleri zaten yandan hava çıkarıyor. Bu özellik sayesinde ısınmaları zorlaşıyor yani dizinin üstüne de koysan birşey farketmiyor. Hava delikleri yanda olduğu için de soğutucunun pek bir faydası olacağını sanmıyorum. bunu kış ayında yapıyorsa hele yazın ne olur orası allah kerim. garantisi varsa git servise göster. kapanması anormal bir davranış. onun çaresini onlar bulmalı. kullandığın oyun orjinal ise gene hiç dert etme direk servise koş.
yav kardeşim nedir sizin bu densizlikleriniz kolyeyi tak kolunaymış sen başka yerine başka bir şey tak ayıp ya kaç yaşında adamsın terbiyesiz bu kadar da olmaz ki ya forum burası babanın çiftliği değil ve seni şikayet edecem ayıp ya...Sen ne demek istediğimi anladın mı ?
Bidaha oku.
Dizüstü, Notebook ve Laptop bunların hepsinin belli standartları var. Ekran ölçüsüne göre kullanım amacı olur. Uzanarak kullanırsın o başka.Şuradaki haberi oku : http://haber.kanald.com.tr/Haber/Teknoloji-40/Dizustunde-buyuk-tehlike-9437.aspx