günaydın arkadaşlar.Ya bişi soracaktım bu msn ifadeleri hangi klasörde saklıyo ben baktım bulamadım da bilen varsa eğer paylaşır mı acaba?
ya bu msn ifadeleri nerde saklıyo?!
sanırım sandığmız gibi ulaşılamıyor ona , ancak msn plus eklentisi ile msn arayüzünün dosyalarını çıkarabiliyorsun . eklentiyi yükledikten sonra arayüz ayarlarında olacak bu seçenek
C:\Documents and Settings\(xp kullanıcı adı)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ bu dizine kadar gel hangi msn adresindeki ifadeleri istiyorsan ona gir daha sonra ObjectStore içindeki CustomEmoticons içinde boyuta göre sıralama yap, dosya isimlerinde sondaki .dt2 yerine .gif ekle.
UserTile klasorunde ise kullanıcı resimleri bulunur. onlarında sonuna .jpeg eklersin. bu arada UserTile klasorundeki resimler 96 x 96 çözünürlüğündeymiş foruma eklenecek avatarlar burdan da alınabilir
Vista için de aşağıdaki yolu izleyin.
C:\Users\(Vista kullanıcı adı)\AppData\Local\Microsoft\Messenger\(mail adresinizi yazan klasör)\ObjectStore\CustomEmoticons
Sonradan eklenen ifadeler burada bulunuyor. Yine buradaki .dt2 uzantılarını .gif olarak değiştiriyoruz.