Yağmur, yarın

viking20
05-06-2010, 19:09   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Yağmur, yarın

Film ekibi, çölün kızgın güneşi altında çekim yapmaktadır. Zor şartlar altında calışırlarken, ihtiyar bir kızılderili sete doğru yaklaşır ve yönetmenin yanına giderek:
"Yağmur, yarın!" der ve gider. Şasıran yönetmen, ertesi gün yağan yağmuru hayretle izler. Bu sırada ihtiyar kızılderili yine gelir ve "Fırtına, yarın!" der ve yine uzaklaşır. Gerçekten de müthiş bir fırtına çıkar ve çölü birbirine katar. Yönetmen emreder:
"Çabuk bana o kızılderiliyi getirin! İstediği parayı verin. O olmazsa biz bu filmi bitiremeyiz!".
Adamlar, kızılderiliyi bulur ancak yaşlı apaçi bir türlü razı olmaz. En sonunda teklif edilen bir milyon doları reddedemez ve adamlarla birlikte kampa gelir. 1 ay boyunca ihtiyar kızılderilinin söylediği her şey tutar, yağmur der yağmur, çöl fırtınası der, çöl fırtınası, kavurucu sıcak der, kavurucu sıcak...
Yönetmen gayet memnun, filmi çekmeye devam eder. Derken bir gün yaşlı kızılderili susar ve hiçbir şey söylemez. Yönetmen: "Nasıl olsa geçer" diye düşünerek bekler. 1 gün, 2 gün, 1 hafta, 1 ay derken yönetmenin sabrı taşar ve kızılderiliyi bir kenara çekerek öfkeyle sorar:
"Bana bak! Sana bu iş için dünyanın parasını ödedim! Eğer susmaya devam edersen, seni buradan atacağım en sonunda!"
Kızılderili omuzlarını silker: "Radyo,kırıldı!"

Onuralp Yılmaz
05-06-2010, 19:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
922 mesaj

akıllıya bak hele :D

Banned
05-06-2010, 20:35   |  #3  
Banlandı
688 mesaj

:D:D:D:D:D: zuuhahhahaha hakkaten başarılı tuttum kızılderili dedin aklıma geldi
bütün herşeyinizi verin
- üzerinizde ne varsa çıkartın

cem yılmaz abicim bari dikmeseler ... bu esp de on numara hakkaten  

TnDnmz
05-06-2010, 20:58   |  #4  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

:)

alpagun
05-06-2010, 21:24   |  #5  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
492 mesaj

Bir kızlderili fıkrası da ben yazayım.

Uzun bir müddet hayvanlar ile diyalog kurma çalışmaları yapan  Amerikalı bir bilim adamı, çalışmalarının meyvesini almak gayesiyle bâzı testler yapmayı düşünür.. Geçimlerini hayvancılıkla sağlayan bir kızılderili kâbilesinin yaşadığı yere gelir.

Bir kenara çekilmiş ve hayvanlarını otlatmakta olan kızlderilinin yanına yaklaşır ve;

Müsaade edersen senin hayvanlarınla konuşacağım der.
Kızılderili önce afallar.
Ne cevap vereceğini bilemez.
Sonra olacakları görmek için izin verir.

Bilim adamı, kendi hâlinde otlamakta olan bir at'ın yanına yaklaşır ve aralarında şöyle bir diyalog oluşur.

- Bu kızılderili senin sahibin mi ?
- Evet.
- Nasıl, sahibinden memnun musun ?
- Ne demek...!
Tabi memnunum.
Beni hiç yormaz.
Gün boyu burada otlamama izin verir.

Bilim adamı ileride bir gölgeye çekilip uyumakta olan köpeğe doğru yaklaşır.

-Bu kızılderili senin sahibin mi ?
- Evet.
- Sahibinden memnun musun ?
- Tabi memnunum.
Günde üç öğün et verir.
Akşama kadar burada uyur,
Sâdece akşamları koyunları ağıla toplarım.

Bu cevapları alan bilim adamı az ileride otlamakta olan eşek'i görür.
Eşekle de konuşmak için kızlderiliden izn almak ister.

- İleri de duran dişi eşek senin mi ?

Kızılderili;
Ugh...!
Evet benim.
Lâkin çok gevezedir.
Sık sık yalan söyler.