arkadaşlar aranızda yahoo mesenfger kullanaan var mı???
YAHOO mesenger!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben daha once cok kullandım ama simdi kullanmıyorum.yahoo bana msn den biraz geri kalmıs geliyor...
Bende kullandım ama sorunn nedir murat anlamadım...
Bende arada kullanıyorum ama msn nin yerini tutmuyor öncelikle ingilazca iyi olması gerekebiliyo.
Ama murat sorun nedir gerçekten.
evet hemde hergün.umarım sorunun hallolmuştur. : )
Bi sorun yoktu bende yeni kullanmaya başadım sadece bi görüş alıyım dedim anlaşılan kullanmaya değmezmiş :-))
yaw ne yapcan sen kullananları kardeş.gir religion kanalına aklına gelebilecek her türlü muhabbete girebilirsin.manita namına arkadaşlık namına her türlü muhabbeti bulursun.öyle çok iyi ingilizce de şart değil.biraz bilsen yeter.benim listem de şu anda 212 tane manitam var.istersen bi gün bana özelden msj at yahoo da buluşalım.ben sana güzel manitalar yakalamanın inceliklerini anlatırım.kullanmaya değermi o zaman karar verirsin : )şaka şaka.bi de şöyle düşün herkes amd kullanmıyo ama amd en iyisi.tüm avrupa yahoo kullanıyo.canın mı sıkıldı gir yahoo ya.bir sürü yeni arkadaşlıklar seni bekliyor.
Ben yahoo messenger kullanıyorum ama Türkiyede pek yaygın olmadığından genelde msn üzerinden konuşmak zorunda kalıyorum. Ve de 2 gündür MSN bağlanmamak için inat ediyor, bu sorunu sanırım herkes yaşıyor. İçimden oh olsun diyorum. Yahoo'nun yeni sürümünün Msn'den hiçbir eksiği yok fazlası var. Gerek şekil, gerekse işlevsellik açısından Yahoo'yu tercih ve tavsiye ediyorum. En azından şimdiye kadar durduk yerde kopma ve bağlanamama gibi bir sorun yaşamadım.
bilmiyorum neden msn bana pek kullanışlı gelmedi.arkadaşlar bulmak çok zor.mesela ben yahoo da bağlandığım anda çeşitli kanallar var ve o kanaldaki insanlara mesaj atabilitorum msn de ise yok ara yok profiline bak yok şu yok bu.yani zahmetli demek istiyorum.uzun iş.ama yahoo da 10 sn içinde chat yapmaya başlayabilrsin.nikini girdiğin anda 3 tıklama ile insanlara ulaşıyorsun.uzun lafın kısası arkadaş bulma konusunda yahoo msn i 5 e katlar.
MSn olsun bizim olsun ayrıca msn de de bayaa bi kız var öle deme kendimden biliyorumm :)
Muhabbet güzel bakıyorumda...
Yaygınlaşmadığı sürece msn'e devam ederseniz, msn de hiç bizaman yaygınlaşmaz. Çok basit ama doğru bir mantık. Msn kullanırken yahoo kullanılmaz diye bir koşu yok. Siz yahoo messenger'ı da açık tutun. Başkalarını da teşvik edin. Yahoo kullanmayanlar ile msn üzerinden görüşmeye devam edin. Ama yavaş yavaş yahoo'ya geçişte katkınız bulunsun. Eğer MSN'i yahoonun üzerinde görüyorsanız size MSN ile bol muhabbetler diliyorum.
alıntı:
Gönderen : elvis32akılcı bir yaklaşım lacivert, yalnız o kadar çok arkadaş var ki hangi birine yahoo kur konuşalım diyeyim, zor iş, kendileri akıl edecek başka çaresi yok. Ben de yahoo mevcut, kullanan olursa da orada muhabbete hazırım.
free_x_man1983
alıntı:
Gönderen : elvis32akılcı bir yaklaşım lacivert, yalnız o kadar çok arkadaş var ki hangi birine yahoo kur konuşalım diyeyim, zor iş, kendileri akıl edecek başka çaresi yok. Ben de yahoo mevcut, kullanan olursa da orada muhabbete hazırım.
Teşekkürler. E tabi doğal olarak herkese yahooya gel ordan konuşalım diyemezsin, desen bile geçiremezsin. Ama samimi arkadaşlarının geömesine vesile olabilirsin. Yahoonun kullanıldıkça sevileceğine inanıyorum. Msn kötü demiyorum, ancak bazı zamanlar gerçekten çileden çıkarıyor. Bağlantı kopması, bağlanmaması gibi durumlar sık yaşanıyor. Ayrıca Yahoo'nun environment olayı çok güzel, o da ekstra bi güzellik.
Şu Google'da bir messenger çıkarsa sanırım ozaman süper messengerlar ortaya çıkacak, mail olayında olduğu gibi :)