Arkadaşlar aşağıdaki gibi e-posta kutunuza gelen yalan mailleri buraya yazabilir misiniz? Bunlar hakkında bir makale yazacağım.[alıntı=""]1-OSAMA BİN LADİN'İ ASILMIS GİBİ GÖSTEREN E-POSTALAR GÖNDERİLMEKTEDİR.
BU POSTAYI ACTIĞINIZ ANDA BİLGİSAYARINIZ GÖÇECEKTİR-....BU GÖÇÜĞÜN ONARIMI OLANAKSIZDIR!
'OSAMA BİN LADİN YAKALANDI' -VEYA 'OSAMA BİN LADIN ASILDI' GİBİ BİR POSTA ALIRSANIZ, KESİNLİKLE EKLİ DOSYAYI AÇMAYINIZ.
BU POSTA GENELLİKLE ABD VE İSRAİL'DE , VE ULAŞILABİLEN HERYERDE DOLAŞMAKTADIR.
LÜTFEN BU UYARIYI TÜM TANIDIKARINIZA DAĞITIN
AYRICA, ÖZELİKLE TANIDIKLARINIZI, ARKADAŞLARINIZI UYARIN :
2-'INVITATION' VEYA 'DAVETİYE' BAŞLKLI EKİ OLAN HERHANGİBİR DOSYAYI HERKİM GÖNDERMİŞ OLURSA OLSUN KESİNLİKLE ACMAYIN
CHARD DİSKİNİZİNİ TAMAMEN 'YAKAN' BİR OLİMPİYAT MEŞALESİNİ AÇAN BİR VİRÜS İÇERMEKTEDİR.
BU VİRÜSÜN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ , TANIDIĞINIZ, POSTA DAĞITIM LİSTESİNDE ADINIZ OLAN BİRİNDEN GELMEKTEDİR.
BİR TANIDIK VEYA ARKADAŞINIZDAN 'DAVETİYE' V EYA 'INVITATION' BAŞLKLI BİR POSTA GELİRSE SAKIN AÇMAYIN VE DERHAL BİLGİSAYARINIZI KAPATIN.
CNN'İN EN KÖTÜ VİRÜS DİYE TANIMLADIĞI , MİCROSOFT'UN ŞİMDİYE KADAR BİLİNEN EN YIKICI OLARAK SINIFLANDIRDIGI BİR VİRÜS İCERMEKTEDİR.
BU VİRÜS McAFEE TARAFINDAN KEŞFEDİLMİŞTİR VE HENÜZ ONARIMI YOKTUR. BU VİRÜS HARD DİSKİN SIFIR SEKTÖRÜNÜ GÖÇERTMEKTE VE ADRES LİSTESİNDEN KENDİNİ POSTALAMAKTADIR.
LÜTFEN TÜM BİLDİKLERİNİZİ UYARIN!!!!!!!! "
Yalan E-Postalar
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
Son Düzenleme: Adanalı. ~ 15 Ekim 2009 16:34
Banlandı
1,256 mesaj
AIDS'li iğneler detaylı bilgi;
https://www.chip.com.tr/forum/aids-viruslu-igneler_t133302.html
Bana gelen Yalan dediğiniz mailler...
Açık gökyüzü 11 Eylül olaylarında İkiz Kulelere carpan uçaklardan birinin uçuş numarası Q33 NY'imiş...
Şimdi bir Word Belgesi açıyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften oluşan uçuş numarısını kopyalıyoruz.
Daha sonra bu yazıyı karakter büyüklüğünü 72 yapıyoruz.
Yazı karakterini de "Wingdins" yapıyoruz.
(Savaş Ay'ın TV programında izlemiştim, sonra ise mail olarak geldi).
Daha çok var ama upload vs. sıkıyor..
Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 15 Ekim 2009 17:39
OP Yıllanmış Üye
2,336 mesaj