I Love GSSenin dediğin gibi bir psikoloğada gidebilir yada 2. sayfada dediğim gibi bir kişisel gelişim kursuna katılabilir gerçekten ben kendimde büyük değişmeler hissettim çevremdekilerde değişimi fark ettiğini söylüyorkutlarım isabetli kararını,tebrikler.
Yalanı yakalamanın 10 YoLU
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
280 mesaj
Demmekki artık kim yalan soyluyor kim soylemiyor anlayabilecegiz güzel paylaşım:)
Yıllanmış Üye
102 mesaj
physfgperes misali he he :)Konuyyu saptırmayalım gene siyasete kayıyor konuyu kitletmeyelim lütfen peresle bunun ne alakası var Onnuur arada sırada diğer tv kanallarınıda izle beynini yıkamasınlar dostum !!! ben şuan senin geçtin yerden geçeli çok yıl oldu bende takıldım bi ara sora baktım bunnar beyin yıkamaya çalışıyor bunnarın amacı farklı ve hemen kaçtım insanların arasından :), tecrübeli tavsiyesi :)doğru kavgada ilk bağıran yada küfreden haksızdır...
Son Düzenleme: Kromosomme ~ 06 Şubat 2009 02:58
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
KromosommeKonuyyu saptırmayalım gene siyasete kayıyor konuyu kitletmeyelim lütfen peresle bunun ne alakası var Onnuur arada sırada diğer tv kanallarınıda izle beynini yıkamasınlar dostum !!! ben şuan senin geçtin yerden geçeli çok yıl oldu bende takıldım bi ara sora baktım bunnar beyin yıkamaya çalışıyor bunnarın amacı farklı ve hemen kaçtım insanların arasından :), tecrübeli tavsiyesi :)bu ne yaman çelişki.bana diyorsun siyasete girme diye sen daniskasını yapıyorsun...ve benim ki sadece espriydi ama anlayana...
neyse dediğin gibi tartışma olmasın...
selametle
- 1
- 2