Yandex'i nasıl buluyorsunuz?
- 1
- 2
Google'a yandex yazarak buluyorum
Yok yav ben bizimkilere Chrome öğrettimBen, bizimkiler şaşırmasın diye Google Chrome'ın ismini Internet Explorer diye değiştirdim.
Ama arada karıştırıyolar tabi:Nero StartSmart ıda açıyolar,Picasa yıda açıyolar bazen yanlışlıklaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (183774) ~ 23 Nisan 2012 21:26
Arkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı )
RAM= 256MB Micron (2x128MB) Dual Kit RAM :D :D :D
E.Kartı= 64 MB Markasız HD-0050 32Bit (Her oyun full HD )
PSU= 230w -80plus
CPU= AMD Athlon 1.xx Ghz (xx ler kafasına göre hareket ediyor sistem kendine o.c çakıyor :D)
Anakart = MSI kaç MHz olduğunu daha çözmüş deielim belkide KHz olarak hesaplanır bu anakar :D
CD ROM= Düğmesine 5-6 kere basmadan açılmayan bir tipe sahip markası SONY okuma hızı -1200 :D
Kasa= Compaq presario kaplo saklama yeri yok tam aksine kablo dağıtıyo
Arkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı )Böyle bir sistemim olsa keşke yaff.. Sisteme bak jet jet... fiiiiuufffff!! F16 mı geçti?RAM= 256MB Micron (2x128MB) Dual Kit RAM :D :D :D
PSU= 230w -80plus
CPU= AMD Athlon 1.xx Ghz (xx ler kafasına göre hareket ediyor sistem kendine o.c çakıyor :D)
Anakart = MSI kaç MHz olduğunu daha çözmüş deielim belkide KHz olarak hesaplanır bu anakar :D
CD ROM= Düğmesine 5-6 kere basmadan açılmayan bir tipe sahip markası SONY okuma hızı -1200 :D
Arkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı )Bütçen kaç :DRAM= 256MB Micron (2x128MB) Dual Kit RAM :D :D :D
PSU= 230w -80plus
Vala pc toplamayı bilmiym ama sana toplicam vala :D Acilen
Bu arada Yandex.Disk çıktı verdiği alan 11 GB. Ücretsiz verilen en büyük boyutlardan biri.
Diğerleri: http://www.webrazzi.com/2012/05/ ... loud-karsilastirma/
https://www.chip.com.tr/haber/yan ... -hizmeti_34470.html
- 1
- 2