Yandex'i nasıl buluyorsunuz?
- 1
- 2
Google'a yandex yazarak buluyorum
Ben, bizimkiler şaşırmasın diye Google Chrome'ın ismini Internet Explorer diye değiştirdim.

Arkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı )
RAM= 256MB Micron (2x128MB) Dual Kit RAM :D :D :D
E.Kartı= 64 MB Markasız HD-0050 32Bit (Her oyun full HD )
PSU= 230w -80plus
CPU= AMD Athlon 1.xx Ghz (xx ler kafasına göre hareket ediyor sistem kendine o.c çakıyor :D)
Anakart = MSI kaç MHz olduğunu daha çözmüş deielim belkide KHz olarak hesaplanır bu anakar :D
CD ROM= Düğmesine 5-6 kere basmadan açılmayan bir tipe sahip markası SONY okuma hızı -1200 :D
Kasa= Compaq presario kaplo saklama yeri yok tam aksine kablo dağıtıyo
Böyle bir sistemim olsa keşke yaff.. Sisteme bak jet jet... fiiiiuufffff!!Arkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı)
E.Kartı= 64 MB Markasız HD-0050 32Bit (Her oyun full HD)
PSU= 230w -80plus
CPU= AMD Athlon 1.xx Ghz (xx ler kafasına göre hareket ediyor sistem kendine o.c çakıyor :D)
Anakart = MSI kaç MHz olduğunu daha çözmüş deielim belkide KHz olarak hesaplanır bu anakar :D
CD ROM= Düğmesine 5-6 kere basmadan açılmayan bir tipe sahip markası SONY okuma hızı -1200 :D

Bütçen kaç :DArkadaşlar bakın sistem özelliklerimi yazıyorum (dünyanın en hızlı bilgisayarı)
E.Kartı= 64 MB Markasız HD-0050 32Bit (Her oyun full HD)
PSU= 230w -80plus
Vala pc toplamayı bilmiym ama sana toplicam vala :D Acilen

Bu arada Yandex.Disk çıktı verdiği alan 11 GB. Ücretsiz verilen en büyük boyutlardan biri.
Diğerleri: http://www.webrazzi.com/2012/05/ ... loud-karsilastirma/
https://www.chip.com.tr/haber/yan ... -hizmeti_34470.html
- 1
- 2