İyi günler arkadaşlar,
Fps oyunları oynuyorum eski mousemi satıığığm için yeni bi mouse almaya karar verdim.Benim aklımda Razer lachesis var.
Sizce bu mouse nasıl?Ya da başka bi tavsiyeniz var mı?
Yani mouse almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi b
kablolu kablosuz ve ne kadar bütçen var onu yazarsan ona göre öneri yaparız.
Microsoft Sidevinder alacağım ben pc alınca sanada öneririm oyun için biçilmiş kaftan
Logitech markasından şaşma derim. Ben ve çevremdeki herkes yıllardır klavye ve mouse olarak Logitech kullanıyoruz. Çok kaliteli ürünleri var.
Merhaba,
Alacaksan 10-15 TL'lik mouse alma. 15 gün sonra bozulur. Ki benimki bozuldu.
Mouse pahalıya al. Neden çünkü alacağın mouse ne kadar iyi ve pahalı olursa ömrü çok daha uzun oluyor. Çünkü mouse herkesin ekrandaki eli. Yeri geliyor klavyeden daha fazla kullanıyoruz.
Örnek vereyim; Laptop'umda Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0A kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı şu güne kadar.
Piyasa değeri yaklaşık 30 $ olması gerek.
Alacaksan tavsiye: Abe marka bir mouse görürsen alma. Geçen aldım ve iki hafta sonra bozuldu. Aldığım yere gittim ve benden kutusunu, kartonunu ve dahi herşeyini istediler. Ben kutusunu aldım ve attım. Nereden bulayım şimdi. Aksi taktirde alamayacaklarını bildirdiler. Ve bu sayede 15 TL uçtu.
Yineliyorum MicroSoft, MicroSoft. Tek geçerim. ;)
microsoftun ürünleri gerçekten iyi oluyor benim klavyede microsoft ve tam üç kere yere düşürmeme rağman genede bişi olmadı.