şu linke bi gidin temizdir korkmayın en azından bana bişey olmadı.kurbağaların yerlerini değişticeksiniz.sağdakileri sola,soldakiler sağa alcaksınız ama nasıl ?kurbağaya tıkladığınızda ya bir adım ileri atlar yada başka bir kurbağanın üzerinden atlar.hadi bakalım http://www.comp.pucpcaldas.br/~al550050184/flashgames/sapo.swf
yapana helal olsun !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yemin ediyorum kafayı yedim yaw valla bir defa baya bir ilerledim ama genede tıkandım valla kafam basmıyor galiba böyle şeylere benim...
çok basit beyler bunla mı kafayı yediniz.
abicim bu nedir ya insan kafyı yıyo bu oyun da ayrıca gavurlar yapıyo be abi
Bu mudur yani kafayı yediğiniz :) en fazla 10 dk'da çözmeniz lazım...
elvis dostum aşacak bişey yok.İşin püf noktası;aynı cinsten iki kurbağayı yan yana getirmeyeceksin hepsi bu.Şimdi bu mantıkla bir daha dene,2 dk sürmeyecek çözmen...
beyler isteyene özelden oyunu nası geçtiğimi anlatabilirim? tabi isterseniz burda da açıklaya bilirim? ( kafayı yemeyin diye söylüyorum bu foruma lazımsınız daha) :))
beyler isteyene özelden oyunu nası geçtiğimi anlatabilirim? tabi isterseniz burda da açıklaya bilirim? ( kafayı yemeyin diye söylüyorum bu foruma lazımsınız daha) :))
ilk başta şaşırdım ama 5 dk sürdü :p kolaymış be
Hala çözemediniz mi yoksa? Yoksa çözemediniz de kafayımı yediniz?Yaw şu foruma screen paste 'lemek serbest olsaydı size adım adım anlatırdım ama maalesef...
çok kolay be.önce dişi kurbayı atlatın.sonra erkek erkek kız kız kız erkek erkek erkek kız kız kız erkek erkek kız atlatın
voyuncux tamam dostum.Çözdüysen çözmüşsündür.Ispatlamak zorunda değilsin.
Offfff offfff.İnsanlar neden karşısındakini embesil olarak görür anlamıyorum ki...
Sence neden voyuncux???
beyler siz şu anda dünyanın en üst katmanında mı yüzüyosunuz aşmışınız yaa
beyler bunlar bebeler için yapılmış oyunlar
5 dakka sürmedi geçmek
Oyun arıyorsanız expert seviyede hitman falan oynayın