Sitede epey fotograf var haliyle biraz geç açılıyor, açılış hızını internette bir site 443 sn olarak ölçtü.Sitemin açılışını nasıl Hızlandırabilirim?
Yaptığım sitenin açılışını nasıl Hızlandırabilirim
resimleri vektör olarak yerleştirirseniz dediğiniz süreden daha hızlı gelecektir. sitenizde resim düzenleme işlemleri anlatıldığına göre vektör işlemini de yapabilirsiniz.
Ayrıca eğer js tarzı bir şeyler kullanılıyorsa az kullanmaya çalışmalısınız. biliyorsunuz ki insanların bekleme süreleri 8-10 sn bundan daha yüksek zamanlarda beklemeyebilirler.
resimlerin kalite ve formatlarını değiştirerek sayfadaki yükü azaltabilirsin...yada piyasada rhatlıkla bulabileceğin xml tabanlı flash foto galerilerinden birini kullanarak resimleri dış bir kaynaktan tek tek çağırabilirsin...
bu arada anladığım kadarıyla fotoğrafçılıkla ilgileniyorsun...yada ona yakın bir meslek yapıyorsun...benim kendi fikrim senden daha profesyonel bir tasarım beklerdim site sakın alınma ama dost acı söyler ilk okula giden çocukların sınıfları için hazırladığı basit bir sayfa gibi duruyor...yoksa öylem :D
sitedeki fotografları bir dış servise yüklemem mümkün değil yinde öneri için teşekkürler...sitedeki 170-200 kadar resmi tekrar işleyemem...neyseki sitenin içeriği çok güçlü, yani şu an için Türkçe bir alternatifi yok, konuyla ilgilenen eli mahkum bu siteye gelecek...
ben sitedeki içeriğe birşey demedim ki ewet programın nasıl kullandığını çok güzel anlatmış olabilirsin...ama sitenin tasarımı çok zayıf... ayrıca google'da Photofiltre Studio dersleri diye bir arama yaparsan ne kadar çok kaynak olduğunu görebilirsin...
Google da arama yapmaz olur muyum :) aynı konudaki tüm siteleri inceledim, bu yüzden kendime güvenerek alternatifi yok diyebiliyorum, tasarıma gelince, ben site için bir tasarım yapmadım, çünkü tasarımı harika görünüp içi boş olan o kadar çok site var ki, butür sitelerle karıştırılsın istemedim, bu sitede sadece aradığınızı bulabilirsiniz, hosting firmasının en alta koyduğu mecburi reklam flashıbu firmaya ait,benim bu siteden faydalı olması dışında hiç bir beklentim yok..site tutulursa isim.com adresi alacağım...o zaman belki joomla falan kullanırım...ilginize tekrar teşekkürler...