ya arkadaşlar bende rocvellin 56k harici modemi var biraz eski ama olay şu ben bunu com1 veya com2 girişlerine bağladığımda yeni donanım bulundu demiyor arattırıyorum yine takılı aygıt olmadığını söylüyor başka bilgisayara takıyorum otomatik tanıyor..işletim sistemim xp pro delirmek üzereyim lütfen acele yardım...
Yardıııııımmmmmmm :((
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,133 mesaj
bios üzerinden com 1 yada com 2 portlarından birini kapatmak zorundasın o zaman bu sorun kalkacak . bu normalde olan bir şey bu durumda bunlardan birini kapatman halinde sanırım com 3 portuna yerleşmesi lazım
OP Üye
95 mesaj
nereden kapatacam portları aradım ama bios bilgim iyi değil bulamadım yardımcı olursan sevinirim
OP Üye
95 mesaj
ok tanımasın sağladım ama dediğim gibi rocvell marka eski bi extarnal modem ve xp driveri bende yok standard modemdem v.90 extarnal fax/voice modem driverinı kuruyorum herşey tamam ama int. bağlanırken tam kullanıcı adı ve parolası doğrulanıyor diyor ve hata 721: uzak bir bilgisayrla iletişimsağlanamadı gibi bi hata veriyor.146 dan bağlanınca da yapıyo.lütfen yardım....