pentium 4 3.0,1gbyte ddrram, 256 mgbyte radeon 9600 pro ekran kartı, asus p4p800s-x anakartlı bi bilgisayarım var..servicepack2'si içinde olan windows yüklüom.. doom3 ve knight online'da donuyo ve resetlemek zorunda kalıom(half life 2 yi hiç sorunsuz oynadım).. normal service packsiz windowsta doom 3'ü hiç sorunsuz oynadım.. ancak servicepacksiz windowsta da internette sorun çıkardı..adslim var ..servicepacksiz windowsta bağlantı yapıyorum 10 dk içinde bağlantı tamamen bitio.. kopmuyo ancak hiç bir işlem yapılamıyo.. service pack2'li windowsta da internette hiç sorun çıkmıyor..lütfen bi yardım edin.. ya donma olayı için ya da internet sorununun neden kaynaklanabileceği hakkında.. adsl modedim zoom 5510 bu arada..
yardııım!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,123 mesaj
Abi her şey kusursuz duruyor yaw bu ne dir valla bende anlamadım...ayrı bir windows cd sinden kur bi dene bence..
Yıllanmış Üye
114 mesaj
arkadsim belliki sorun xp de...ya da ekran kartinin guncelleme muhabbetinde...sen en bastan guzelce kur sp2siz xp ni ardindan internettten sp2 yi yukle...sonra ekran kartinin son bi guncelleesi warmi onu kontrol et ureticinin sitesinden...kolay gelsin haberlerini bekliyoruz..eywallah..
OP Taze Üye
8 mesaj
son sürücüler yüklendi ekran kartının.. sp2'siz bilgisayarda internet sorun yarattığı için(nedenini hala anlayamadım) ona upgradeleri indiremiyom..