arkadaşlar Bende Geek promax ue 1 var tek port.Tüm bağlantıları doğru yapıldı.Fakat telefon görüşmesi yapıldığında bağlantı kesiliyor?Tüm adsl lerde böyle mi?Yoksa modemi değiştiriyim?
Yardım acil!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.beyaz kutu gibi kucuk bi alet var..adini hatirlayamiyorum simdi swipper mi snippermiydi netdi elektrikciler satiyor...varmi eger yoksa onu tak sorununu halleder..
splitter mı diyorsun?O zaten var.Her şeyi hazır ve takılı durumda
tüm modemlerde boyle degil.Senin spliter da yada kabloların baglanmasında bi sorun var.Baglantılarını bi kontrol et bence.
splitterin tel e parale bağlıdır bendede ilk böyle idi biraz karıştır bağlantıları
Splitter da Line girişi var 1 tane orada kablo takılıdiğer tarafta Modem ve Phone girişi var.Bende sadece Modem ve Line takılı,Phone takılı değil
sen iyisimi telefon hattının eve ilk girdiği yerden bir paralel ayır va splitter'ı oraya tak ve bu ayırdığın kablodan telefon kullanma. benimde başıma gelmişti hallettim. kolay gelsin.
hattın ilk girdiği yeri nasıl bulacağım ve nasıl yani?
alıntı:
Gönderen : onursaSplitter da Line girişi var 1 tane orada kablo takılıdiğer tarafta Modem ve Phone girişi var.Bende sadece Modem ve Line takılı,Phone takılı değil
Güzel kardeşim,phone takılı değilse kesilir tabi telefon.Telefon hattını Line 'a,adsl modemi modem'e ve telefonuda phone'a takacaksın ki,internetteyken sorunsuz görüşme yapabilesin