ArkadaşLar 4 Aydır kullandıgım Makina Mp3 dinlerken aniden elektrikler gider gibi Kapandı fanlar durdu. Açtım kasayı tekrar Power tuşuna bastım İşlemci fanı ve diğer soğutma fanları 1Milim dönüyo tekrar duruyo defalarca denedim ne yaptımsa fanlar dönmüyo yani dönüp duruyo çok az.. ATX girişini takmayarak demedim 4 Pinlik ATX girişini takmadım bu sefer çalıştı fakat görüntü vermedi :( Hiç bir donanım aygıtı değiştirmedim durduk yere oldu. Sorunumua Çözüm arıyorum Şimdiden TŞKLER
Yardım, ATX 12V TAKINCA ANAKART AÇILMIYOR
Bilmiyorum hiiç bilgim yok .. Başka forum sitelerinde baktım anakart işlemciyi desteklememesi sorunu diyo :S ben 4 aydır aynı işlemci aynı anakartı kullandım nasıl olur ki :S anakartım ECS G31T M7 İşlemcim Dual Core 2.20 destekliyo yani
sorun psu, işlemci ya da anakart kaynaklı... bunları tek tek denemeniz gerekiyor... işlemci ya da anakartın yanması kuvvetle muhtemel... dediğiniz sorunun aynı bir ay önce başıma geldi... hem anakartım hem de işlemcim yalan oldu... umarım sizinki daha basit birşeydir...
aynı anakartı bende kullanıyorum ve aynı sorunu bende yasadım buyk bı ıhtımalle anakartımız yanık cunku yenı psu dada denedım 4 pın ARIZASI yok ıslemcınde saglam ama anakartın yandı oyuzden ıslemdıye guc gıtmedıgı ıcın calısmıyo makına sadece fanlar calsııyo 4 pın soketı takmadında oncedende gelmıstı basıma anakartı degıstrdım sorun cozulmustu ve yıne yandı
ben sorunu buldum anakartta ıslemcı dırenclerınden bırı yanmıs ana kartın 4 rınlık ıslemcı slotunu takınca calısmamasındadı neden bu hurda bı anakarttan aynı dırencte bı dırencle degıstrdım sorun cozuldu pc canavar gbı calısıyo parca degısıklıgıyle anakartınızı kurtara bılırsınız....
ben sorunu buldum anakartta ıslemcı dırenclerınden bırı yanmıs ana kartın 4 rınlık ıslemcı slotunu takınca calısmamasındadı neden bu hurda bı anakarttan aynı dırencte bı dırencle degıstrdım sorun cozuldu pc canavar gbı calısıyo parca degısıklıgıyle anakartınızı kurtara bılırsınız....Tamamda Baya Bi Zor İş Nasıl Olacak ki. O İşlemci Bacaklarını öyle bir dikmişlerki :) yani çok ilginc onların sökülüp takılması :S hepsi yatay bir şekilde duruyo zor olcak benim için