Arkadaşlar çözümleyemediğim vede çevremdende hiçkimsenin yardımcı olamadığı ,forumlardanda bir yardım alamadığım bir sorun var , bilgisayarım açılınca başlat menüsü bi etkin oluyor bir süre sonra kullanım dışı kalıyor mousenin tekerlrk tuşuna çöküldüğünde kendine geliyor , ilk başta bu sanki bir mouse problemi imiş gibi gözüküyor ancak 3 farklı 2 si sıfır mouse ile tekrar deneme yapılınca yine aynı şey oluyor, yani mouse den kaynaklı deil , google chormeda sık kullandığım sitelerin bulunduğu kısayol araç çubuğunda istediğim siteyi tıkladığımda siteyi yeni sekmede açıyor gibi yapıyor sonrasında yeni sekmeyi tıkladığımda kendiliğinden sekme kapanıyor,geri tuşuna tıkladığımda yeni yeni sekmeler açıyor yani saçmalıyor,ayrıca donanımsal bir sorun olup olmadığınıda bilgisayarın tamamını söküp yeniden toplamak suretiyle kontrol ettim işlemci fanı düzgün takılı ve soğutuyor, ram lerdede problem tok hdd bağlantıları hepsini kontrol ettim(ayrıca hdd de bad sector hatası varmı yokmu diye hd tune isimli programlada kontrol ettim yine bir şey yok) ,cmos pilini söküp biosu fabrika ayarlarına çektim yine olmadı :) ayrıca yaklaşık 8-10 tane antispyware malware kaspersky panda vb birçok programla tarattım yalnız spyware doctor bişeyler buldu o da full olmadığından silmedi, bilgisayara yaklaşık olarak 3-5 defa format attım tüm hdd lere yine sorun düzelmedi windows cd sini deiştirdim başka sağlam olduğuna güvendiğim bir cd den format attım yükledim yine aynı . Ben daha önce böyle bir problemle hiç karşılaşmadım yardımcı olabilen olursa çok sevinirim mesele pc yi kurtarmak deil olmadı yeni bi lap top alırım zaten masaüstü artık kaba duruyor ama canımı sıkan bunun ne olduğu hakkında en ufak fikir sahibi olamayışım
Yardım ! başlat çubuğu donuyor, chorme saçmalıyor
Ya formatı doğru atamadın yada Problem Modemden kaynaklı :) sabit ip kullanıyorsan Kaldır servis sağlayıcından.
Formattan sonra ilk kaspersky yükle ve güncelle bu şekilde chrome'u kendi sitesinden indir ama chrome hesabın varsa girme.
Bu dediklerim işe yarayacak doğru yaptığın ve bildiğin sürece. Bir kişide rastladım aynı soruna.Modemi resetleyip Firwaresini güncelle.