ARKADAŞLAR bu sistemle yüksek özellikteki oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim ? ya da bana bir bilgisayar önerebilir misiniz oyun için ? fiyat: max. 1500 TL
[ YARDIM ] bu sistem oyun bilgisayarı için az mı?
pardon biraz acemiyim de
-- ATI Radeon HD 4800 series 1024 MB 32 Bit
-- intel core 2 Quad CPU Q9550 2,83 GHz (4 CPU's)
-- 3072 Mb Ram
-- Microsoft XP Professionel (5.1)
bunu ben toplamadım bu internet kafedeki PC, gta4 crysis2 gibi yüksek özellikli oyunlar hiç kasmadan oynanabiliyor :)
anakart modelini yazsana ekran kartın senı ıdare eder kaliteli yanı anakartın i5 işlemci uyumu varmı onu biliomusun işlemcını degıstır bıde ram slotu kac ader ve mhz kac remlerın ddrkaç tam açılımlı yazarsan daha iyi yardımcı oluruz
faceman arkadaşım şuan piyasadaki oyunlara bakarsan hepsi 4800 ekran kartının altında ekran kartları istiyor ve çoğu en az core2duo istiyor. Dürüst olayım, bu bilgisayar bir oyun bilgisayarı değil düşük ayarlarda çoğu oyunu kasmadan oynatır ama aa açayım yüksek ayarlarda oyun oynayayım diyorsan hiç bulaşma derim. Ayrıca evet oyunlar w7 de daha iyi oynanır ama xp de yeterli. Şuanki bilgisayarım bnim xp ve 2600 ekran kartım var seninkinden de düşük. Çoğu oyunu düşük ayarda oynuyorum. Ayrıca ram inin cl sini ve ddr ını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz
faceman arkadaşım şuan piyasadaki oyunlara bakarsan hepsi 4800 ekran kartının altında ekran kartları istiyor ve çoğu en az core2duo istiyor. Dürüst olayım, bu bilgisayar bir oyun bilgisayarı değil düşük ayarlarda çoğu oyunu kasmadan oynatır ama aa açayım yüksek ayarlarda oyun oynayayım diyorsan hiç bulaşma derim. Ayrıca evet oyunlar w7 de daha iyi oynanır ama xp de yeterli. Şuanki bilgisayarım bnim xp ve 2600 ekran kartım var seninkinden de düşük. Çoğu oyunu düşük ayarda oynuyorum. Ayrıca ram inin cl sini ve ddr ını söylersen daha iyi yardımcıyaaa arkdaşım bende 4650 ekran kartı var piyasadaki her oyunu orta yüksek 1440*900 da oynuyorum
adam 4850den bahsediyo rahat her oyunu 1440*900 da oynar yüksekte o sistemle hadi bilemedin 1280*800 de kesin oynar her oyunu yüksek ayarlardaSon Düzenleme: nms333 ~ 22 Ağustos 2011 07:02