call of duty 7 nin son bölümlerinde oyuncuya işkence yapılan yerden çıkartıyolar ya hani oyuncuyu ordan çıkıp biraz gittikten sonra adam bana yumruk atıp yere savruluyorum adam silahını çıkartıyo ve tam orda oyun donuyo kaç defa restart yaptım hep aynı yerde takılıyo yardım plsss.. acil hemde kafayı yicem saatlerdir geçemiyorum orayı....
[ YARDIM ] COD7 geçemediğim bölüm
usta başlığın ne önemi war şimdi ben sıkıntıdan patladım burda çok fena moralimi bozdu bu oyun ben bu oyunun serisini bitirdim böyle sıkıntıya girmedim beni bu sıkıntıdan kurtarırsan sabaha kadar dua ederim sana :P
cevabınızı halen beklemekteyim ltfn yardım edin...
abi oyunu oynamadım ama donuyosa bi bozukluk vardır bide normalde çalışıyo dimi biraz bekle belki atlar bende cod 1-2-4-6yı bitirdim7yi daha oynamadım ama 7 en sorunlusu herkes bi hata ile karşılaşıyor disk birleştirmeyi bi dene belki olur....
abi korsan oynıyanlarda var sorunsuz hatta bence orjinalde hata alan daha fazla senin sorunun korsanla alakası yok türkiyenin yüzde doksanı korsan oynuyor zaten bizde kaliteli korsan var:)
yok usta 20 dk lık görev deil o sondan ikinci bölüm yani onu geçtikten sonrakisi son bölüm.oyunda korsan mı deilmi bilmiyorum bende internet cafeden aldım ama benim anlamadıgım su oyunu o kadar oynadım o zamana kadar sorun vermedi de bu son bölümde mi sorun veriyo.benim sorunum tam olark şu oyun donmuyo sadece adam donuyo ama arkasındaki dier şeyler çalışıyo adamın arkasındaki televizyonlar ışıklar felan yanıp sönüyo ama sadece adam donup kalıyo ben bunun sorununun ne oıldugunu merak ettim....ve hala çözemedim kafayı yicemmmm