d3d11.dll hatası alıyorum bunun için zip halinde nerden bulabilirm evde internetim yok çünkü ?
d3d11.dll ne hatası oluyor acaba
d3d11.dll hatası alıyorum bunun için zip halinde nerden bulabilirm evde internetim yok çünkü ?
d3d11.dll ne hatası oluyor acaba
yusuf iyi günler ben dün skyrim oyununu yükledim bu oyun çok karışık ya türk yaması falan varmı sen daha iyi bilirsin avatarından belli oluyo da :):)
Skyrim adlı bir bölge ejderhalar tarafından saldırı altına alınıyor.Baş ejderha olan Alduin i yakalayıp öldürmeye çalışıyosun bunu yaparken büyü güçlerin geliyo hızlı gitme ateş püskürme görünmez olma falan ama oyundan zevk almak istiyosan Assassin ol ve bow la arkadan vur adamlara oyun başlarda sıkabilir ama ilerde çok zevkli olacagının garantisini verebilirim.
hiç böyle bir oyun oynamadım daha iyice bi kurcalıyım tuşları falan daha bakmadım tam olarak güzel bir oyuna benziyo hiç olumsuz yorum göremiyorum sniper elite v2 yi verdim bu oyunu aldım onun yerine :)
bu khajiit ırkı ilk başta at arabasıyla gelip indikten sonra carakter seçiyorsun ordan oluyor demi ?
ama dediğiniz gibi ingilizce bilgisi isteyen bir oyun hapise düştüm falan çok çekici bir oyun