slm arkadaşlar görüntü gelmeyen bi pc var işi ehline sorayım dedim ekran kartı:512 MB PALIT 8600GT DDR2 128BIT 16x TV DVI
anakart: asus P5PL2-E
sizce ne yapabilirim biraz acil bi durumda yardımlarınızı bekliyorum
iyi paylaşımlar
yardım edermisiniz görüntü gelmiyor
Monıtorun çalıştıgından emınmısın?. Once monıtoru bır dene olmadı sıstemı baska çalışan bır monıtore takmayı dene. Sorunu bıraz daha açarsan daha iyi olur
şimdi şöyle söyleyim direk birinci ağızdan anlatır gibi oldu ilk mesajım ama kusura bakmayın.müşteri yukarıda belirttiğim ekran kartını aldı gitti ekran kartını taktığını ve görüntü alamadığını söyledi bazı ekran kartlarının anakart üzerinde ayarı oluyo ama bu anakartta yok benimde aklıma başka bişi gelmedi açıkçası borga ne yapabilrim sence?
muhtemelen bu kişinin ekran çıkışı anakart çıkışına ayarlıdır. Biostan ekran kartına ayarlanırsa sorun kalmaz.
khramnmuhtemelen bu kişinin ekran çıkışı anakart çıkışına ayarlıdır. Biostan ekran kartına ayarlanırsa sorun kalmaz.iyide ekrana hiç görüntü gelmiyo diyo bios'a nasıl girsin khraman
yaa arkadaşlar yokmu bana yardım edecek kimse lütfennnn
İyide belirtilen anakart ta onboard ekran kartı yok.bu yüzden ekran kartını taktığı an çalışması lazım.
Sen eğer ekran kartının sağlam olduğuna eminsen sorun müşterinin anakartındadır ayrıca ekran kartı için özel bir ayar yapmana gerek yok artık yeni çıkan ekran kartlarınada güç girişi takılıyor eğer güç girişi takılacak yeri varsa o ekran kartında onuda belirtmelisin.
sah1nSen eğer ekran kartının sağlam olduğuna eminsen sorun müşterinin anakartındadır ayrıca ekran kartı için özel bir ayar yapmana gerek yok artık yeni çıkan ekran kartlarınada güç girişi takılıyor eğer güç girişi takılacak yeri varsa o ekran kartında onuda belirtmelisin.PSU'sunda buna uygun kablo varmı PSU'su kalıtelı ve en az 450W'mı bunlardan emın ol. O kartta güç girişi var 6 pin girişli bir güç kablosu olması lazım.Son Düzenleme: Borga-x ~ 27 Şubat 2008 12:12
Psu da yoksa bile ekran kartının yanında çıkar 6 pinli dönüştürücüye çeviren kablodan
İyide sen niye panik yapıyorsunki.sen ekran kartını teknik servis de dene eğer çalışıyorsa müşteriyede göster bak çalışıyor diye sorun senin anakartında getir bakalım diyeceksin bu kadar.
Ayrıca siz kayserilimisiniz. ?
sah1nİyide sen niye panik yapıyorsunki.sen ekran kartını teknik servis de dene eğer çalışıyorsa müşteriyede göster bak çalışıyor diye sorun senin anakartında getir bakalım diyeceksin bu kadar.yaa panik olduğum falan yok sadece ortada bi sorun var onu çözmeye çalışmaya çalışıyorum kayserili olmakla bunun ne bağlantısı varAyrıca siz kayserilimisiniz. ?
sah1nAyrıca siz kayserilimisiniz. ?değilim.
sah1nİyide sen niye panik yapıyorsunki.sen ekran kartını teknik servis de dene eğer çalışıyorsa müşteriyede göster bak çalışıyor diye sorun senin anakartında getir bakalım diyeceksin bu kadar.Ayrıca siz kayserilimisiniz. ?
Evet bu ekran kartında guc gırısı yok. Demekkı Sahin'in dediklerine birde kulak ver. Bu arada siz kayserilimisiniz?
Neyse bence bılgısayara sızın mudahale etmenız gerek.Son Düzenleme: Borga-x ~ 27 Şubat 2008 12:26
iyiki bi nerelisin diye sorduk sapık mualemesi görüyoruz :P
Vermiş olduğunuz link deki ürünü o bayiden almış olduğunuzu düşündüp ve o bayii kayseride olduğu için ve bende kayserili olduğum için sordum.
Yapılabilecekleride arkadaşlar ve ben söyledim başkada söylenebilecek pek bir şeyin kaldığını sanmıyorum.
ilginize ve bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun bencede yapılacak fazla bişi kalmadı.
sah1n kayserili değilim ama kayseride yaşıyorum
ya sapıklıkla ne alaka şimdi link aklıma gelmedi bide direk sorunca ne alaka dedim gusura galmaycen gari
Hadi ya hangi bilgisayarcıdasın :) çoğunu tanırım ben istasyondamısın.
sah1nHadi ya hangi bilgisayarcıdasın :) çoğunu tanırım ben istasyondamısın.sen kayseridemi yaşıyosun yoksa bizim yan taraftaki bilgisayarcımısın
ocean_eyesAhanda şimdi bende meraklandım!khramnmuhtemelen bu kişinin ekran çıkışı anakart çıkışına ayarlıdır. Biostan ekran kartına ayarlanırsa sorun kalmaz.iyide ekrana hiç görüntü gelmiyo diyo bios'a nasıl girsin khraman
yaa arkadaşlar yokmu bana yardım edecek kimse lütfennnn1. bu anakartta onboard çıkış yok oz vakit bunun sahibi kartı alamadan önce pc yi nasıl kullanıyormuş.
2. Dersenizki başka ekran kartı varmış onunla kullanılılıyormuş o vakit o eski ekran kartı ile açnmayı denemiş mi.
3. erkran kartını anakartı destekliyormuymuş
4.Benim düşüncemmi. Bu bilgisayarın ya ayarlarını yapamamışlardır, yada anakart yanmış sahibine ekran kartı yanmış diye bilgi vermişlerdir. Yani sorun anakarttadır. Sizin yerinizde olsam pc yi getirttirirdim başka kart takar onunlada çalışmadığını ispatlardım.Tabi bu vatandaş birşekilde bu işleri art niyetle yapmıyorsa.
Komşu çıkalımda seyret. :)