Benim sorunum internetim kesiliyo bağlantım var sorun bilgisayarda virüs olabilirmi antivir açık kullanıyom yinede virüs olabilirmi virüsü nasıl yok edebilirim tek tek anlatırsanız sevinirim ben acemiyim.teşekkür
yardım edermisiniz
internet bağlantının kesilmesi bilgisayarında virüs olduğunun göstergesi değildir,sanırım bağlantıda sık kesilmeler yaşıyorsun.illaki sistemimi güvenilir bir antivirüs tarayıcısıyla taratıp emin olmak iistiyorum diyorsan Kaspersky ı sana öneririm.
(()
ve birde
spy/ad ware temizleyicisi Ad-Aware SE (() kur ve tarama yap.
bilgisayarına kurulumunu yaptıktan sonra sistemini tarat ama öncesinde update yani güncellemesini yap.güvenilir sonuca ulaşırsın!
modemin usb ise firewall kurabilirsin. zonealarm ın ücretsiz versiyonu var onu deneyebilirsin. bu yöntemle bir çok bağlantı sorunu düzeldi. tabi av kurmanıda öneririm
Kablolarını ve bağlantıları kontrol etmende fayda var kablo ve bağlantılarda temazsızlık terslik veya kırık olabilir
hattan veya telekomdan kaynaklanan bir arıza da olabilir telekoma başvurabilirsin sorunu söyleyebilirsin belki hattan kaynaklnabilir
bu sorunu yakın zaman öncesine kadar bende yaşadım başlangıçta bilgisayarda olabilir düşüncesiyle bütün sistemi gözden geçirdim olmadı format attım yine sonuç çıkmadı telekomla görüştüm yine çözüm bulamadım sonunda tel kablosunu değiştirdim sorun çözüldü.hattındaki kabloyu kontrol et eğer ekli kablolar varsa bu dahi problem çıkarabilir.yenilersen düzelebilir.
modemin arkadaki kablolarina bir bak bir şey yoksa telefonda sorun olabilir
arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler sorunu çözdüm
epakyardımarkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler sorunu çözdüpeki nasıl çözdün,bize de anlatırmısın? bilgilenelim!
sorun kablolardaymış kablo kapı arasında sıkışmış kablo biraz ezilmiş kabloyu değiştirdim şu anda sorun yok
valla tam diyecektim sana şimdi