45 nm şart değil benim işlemcim 4 senelik 90 nm lik bir işlemci ancak 64 bit çalışıyor. Ve 64 bitlik ilk çıkan işlemcilerdendi (intel'in).
Her programın 64 bit desteği falan da olması gerekmiyor, ben bütün programlarımı kullanabiliyorum rahatça. Ve artık çoğu sürücünün 64 biti var, olmasa bile windows 7nin oranı daha yüksek olmak üzere vista da sürücüleri otomatik tanıyor.
Ve işlemci modelinize bakmamıştım ben , siz 478 pin diğerleri 775 diyince; ama sizinki de 775; ve 64 biti destekliyor.
http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SH
Yardım ederseniz sevinirim!!!
- 1
- 2
LCD ekranda çizgi boydan boya ise panel bağlantılarında problem olabilir, yani tamiri de mümkün olabilir, ama servisi yapar mı bilemem. Öbür konuda Süleyman Bey'e tamamen katılıyorum, 64 bit imkanınız varken 32 bit işletim sistemi ile uğraşmayın.Ben sizinkinden daha da dandik bir konfigürasyonda (turion tl-56 + 2gb) 7 64bit kullanıyorum ve gayet memnunum.
ewt arkadaşların önerdiği gibi 4 gb pc için süper hız deömektir tavsiye ederim :)
wallahi arkadaslar işte ekrandaki çizgi boydan boya yukardan asağıya 4 tane cizgi war pembe mavi kırmızı yeşil falan ve ekranın sag kösesinden ve sol kösesinden tutup ters yönlere ittirdiğimde o cizgiler kayboluyor bıraktıgımda tekrar bu çizgiler cıkıyor....
böyle olması tamir ediliyor olması demek olabilirmi abim bu tamir edilebilir diyor ama...
Servisin görüp durumu teşhis etmesi lazım.
- 1
- 2