Internet Explorer 6.0 da dosya yükleyemiyorum.Şu hata yazısı çıkıyor:
Internet Explorer bu Internet sitesini açamadı.İstenen site kullanılamıyor veya bulunamıyor.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Internet Explorer bu Internet sitesini açamadı.İstenen site kullanılamıyor veya bulunamıyor.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
microsoft update sayfasina gidip ilk önce internet explorer 7 yi indirip yükle. Tüm windows güncellemelerini yap.
Hata yine tekrarlarsa sonra yine yaz.
belki xp kurdusan sahtedir kopya hatası der ama sanamam çünkü onu içindede Internet Explorer var sonradan yüklüyosan onu bilemem koppyadan yüklemez bence açılmasını istiyosan ztmn açılmasa nete baglanamzsın sayfaları gezemezsin en iyisi format at 0 olsun bak nasıl oluyo başka tüürlü yapmazsın bide kopyasa hayatta yapmazsın ben denedim Internet Explorer 7 yükleyim dedim net baglantısı olmadanda yaptım fayde etmiyor hemen kopyayı çıkarıyo ortaya dicem bu format at
umut7878O halde maalesefki sorunun cözüm yeri chip forum degil.chiemsee111microsoft update sayfasina gidip ilk önce internet explorer 7 yi indirip yükle. Tüm windows güncellemelerini yap.Ama sahte kopya kullanıyorum...
Hata yine tekrarlarsa sonra yine yaz.
Bu forumda illegal kullanim ile ilgili bilgi verilmesi yasak oldugu gibi tesvik yada yardimci linklerle ilgili bir bilgide alamazsin.
Zaten sorunun kaynagida belli oldu.
kopya derken....xp mi kopya...
senin proğram indirmene engel olacağını sanmam..
umarım halledersin sorununu...
kolay gesin..
InnoCentFormat At düselir..Nasıl atacam?
Cookieleri 5 saate bir siliyorum...
Format atmaklan bişey düzelmez. Kopyaysa gene aynı sorunu çıkarcak sana. Sen en iyis firefox kullan