arkadaşlar ben format atttım ilk defa olmuyo bu tabi xp den wista yaptim neden diye sormayin oralara girmeyin sizden rica ettigim donanimlar yuklu gorunuyo aygıt yoneticisinde fakat oyunda rahat oynadagim 60 50 fps yeri 20 10 0 fps arasinda oynuyorum bilgisayarın tüm parçalarını yeni temizledim parliyo kamin ici
!!!yardım edin lutfen!!!
O windowsun yüklediği orjinal driverları değil parçalarının orjinal driverini indirip kur düzelir,
Birisi XP diğeri Vista... Vista bilgisayarı kasar. Windows 7'ye yükseltin. Benim bilgisayarımda Windows 7 Ultimate var takır takır çalışıyor ama Vista yükleyince yemin ediyorum belgeler klasörüne bile güçlükle giriyor.
onu nasıl yapıcam peki mesela ekran kartının driverini ben kendim kurdum kendi sitesinden digerlerini nasil yukliycem onu bulan ve yukleyen program varmı
BNMDE ÖLE OLUODU YENİSİNİ ALDIM :D AMA BULURSAM YAZAYIM
vista güçlü sistemi kasmaz 7 dwd si almdan yaklaşık 1 yıl kullandım vistayı ne kasma sorunu nede başka bir sorun çıkardı arkadaşım eğer vista kullancaksan sana tavsiyem update et programı sonra uyumlu drıverları kur biraz kullan 2 gün geçsin sistem tam otursun bak o vista nasıl jet kesiliyor
(7 ye geçme sebebim tamamen görsellik yoksa vistada 7 nin performansı veriyordu benim bilgisayarda)
(GÜNCEL VE VİSTA UYUMLU DRIVERLAR KURMAKLA İŞE BAŞLAMANI TAVSİYE EDERİM)
TMM kardesim bende onu diyorum güncel driverlari nasil bulucam
ekran kartı anakartın modelini yaz yardımcı olurum hemen.....
Windows 7 çoğu sürücüyü kendi yükler.
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.htm
downloads drıver bölümünden işletim sistemini seçip indirebilirsin uygun drıverı
Birisi XP diğeri Vista... Vista bilgisayarı kasar. Windows 7'ye yükseltin. Benim bilgisayarımda Windows 7 Ultimate var takır takır çalışıyor ama Vista yükleyince yemin ediyorum belgeler klasörüne bile güçlükle giriyor.
ya burakın bunları belgeler klasorune guclukle gırmez sen o vıstaya sp2 yukle kardesım bak gor nasıl gırıyormus belgeler klasorune. bırı uzay dıgerı tas devrı urunu degıl bu wındowslar. ıkısıde aynı seylerdır.. yazın ama bukadar abartılı seyler yazmayın lutfen saygılar