Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bilgisayarıma 2 İşletim Sistemi yüklemek istiyorum.Naıl yükleyebilirim?Resimli olarak anlatır mısınız?
Yüklenecek İşletim Sistemi:
Windows Vista Ultimate 64 Bit
Şimdiki İşletim Sistemi:
Windows 7 Professional 64 Bit
Not:2 işletim sistemi bilgisayarın performansını etkiler mi?
Yardım Edin!
Windows 7 dvd siniz takıp kuruluma direk başlayın. İşletim sistemi yükleme seçeneğinde temiz kurulum seçeneğini seçin, disk seçim ekranında varsa bir boş diski boş diski yoksa içerisinde işletim sistemi kurulu olmayan (vistanın kurulu olduğu disk haricindeki) bir diski seçip yönergeleri uygulayarak kurulumu yapın. Açılışta hangisini açmak istediğinizi soracaktır, seçtiğiniz açılacaktır. İkisi aynı anda boot olup çalışmayacağından birinin diğerine zararıda olmaz performans kaybıda.
Windows 7 dvd siniz takıp kuruluma direk başlayın. İşletim sistemi yükleme seçeneğinde temiz kurulum seçeneğini seçin, disk seçim ekranında varsa bir boş diski boş diski yoksa içerisinde işletim sistemi kurulu olmayan (vistanın kurulu olduğu disk haricindeki) bir diski seçip yönergeleri uygulayarak kurulumu yapın. Açılışta hangisini açmak istediğinizi soracaktır, seçtiğiniz açılacaktır. İkisi aynı anda boot olup çalışmayacağından birinin diğerine zararıda olmaz performans kaybıda.Çok sağolun.
Linux falan kurucaksan gayet kolay PC'ni boot edip yönergeleri izlemen yeterli olucaktır.Internette gerekli bilgiyi bulabilirsin.Kurarken hard diskini formatlamamaya dikkat et.
Dikkat etmedim Vista kurmak istiyormuşsun:)) Bende de pcyle gelen Vista DVDsi var aynı şekilde kurulum yapabilir miyim acaba?