Arkadaşlar samsung 957 mb monitör sahibiyim.Yeni bir hard disk aldım.Eve kasayı getirdim.Bilgisayar açıldı.Güncellemeler otomatik olarak yapıldı.Yaklaşık 2 saat süresince online knight online oynadım.Bilgisayarı düzgün bir şekilde kapattım.
Bir iki saat sonra tekrar çalıştırmak istediğimde monitöre görüntü geldi,windows prosesi işlerken bir anda ekran karardı.Sonra power ışığı yanıp sönmeye başladı.Daha sonraki denemelerimdede aynı sonuçla karşılaştım.Artık hiç açılmıyor,power ışığı yanıp sönüyor,sadece.
Kabloları kontrol ettim,çıkartıp taktım,problem devam ediyor.Bu arada monitöre elektrik geldikten sonra tık diye bir ses duyuyorum her defasında ve power ışığı yanıp sönmeye başlıyor.Yardımcı olmanızı rica edeceğim.Saolun arkadaşlar...
Yardım edinnn yardımmm
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Monitör ile ekran kartını değiştirip dene, ilk yapman gereken şeyler, sonra diğer parçalara geçersin.
Teşekkürler jainacım kolay gelsin.Birde birşey daha sorucam.Benim 160 gb serial ata bir diskim vardı bad sector yiyince yenisi gelene kadar ide bir disk taktım maxtor bir problem yaratırmı.Gerçi evde denedim.Bir problem yoktu ama bir soruyum dedim...
Jaina kasayı açtıb kardeş ekran kartıyla hard disk kablololarını çıkartıp taktım,Bu arada başka bir bilgisayara taktım monitörü çalıştığına emin oldum.
Sonra nemi oldu hard disk gene çalışmıyordu kasa çalıştığı halde hard diske derin bir şekilde üfledim ve çalışmaya başladı.Abi şaka yapmıyorum üflememle çalışması bir oldu.Yani bozulan makineleriniz varsa bana gönderin üfleyince geçiyor.Çok ciddiyim