formattan sonra firefox sürekli donuyor.Başka uygulama geçip tekrar firefox u açınca tekrar aktif oluyor.Böyle bir döngü içine girdi.Defalarca kaldırıp kurdum nafile....
yardım en sevdiğim tarayıcıdan vaz geçmek üzereyim
firefoxu uninstaller programlarıyla tamamen kaldır... sonra tekrar yeniden indirip yeni setupla kur... şunları da deneyebilirsin
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->[url=../konu/firefox-icin-5-hack-firefox-hack-1_17788_2.html#ixzz0vIMqM9jv]https://www.chip.com.tr/konu/firefox-icin-5-hack-firefox-hack-1_17788_2.html#ixzz0vIMqM9jv[/url]
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;}a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; color:purple; mso-themecolor:followedhyperlink; text-decoration:underline; text-underline:single;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->[url=../konu/firefox-icin-5-hack-firefox-hack-4-5_17788_4.html#ixzz0vINkO5oD]https://www.chip.com.tr/konu/firefox-icin-5-hack-firefox-hack-4-5_17788_4.html#ixzz0vINkO5oD[/url]
firefox bende de donuyo... çok seviyorum tarayıcımı ama donuyo işte... yine de vazgeçemiyorum çünkü senelerdir kullanıyorum alıştım... ama chrome u da sevdim gerçekten...
Firefox'u kaldırdıktan sonra kullanıcılar klasöründeki artık dosyalarında silindiğinden emin ol.Yoksa yeni kurulum dahi yapsan eski ayarlar atkili olacaktır.
Sorun çözüldü.Firefox 4 beta kurdum.Hiçsorun kalmadı.Firefox 4 de harika olacak gibi.Çok begendim.