arkadaşlar bana yardım edin lütfen :( bugün bilgisayarımın c bölümüne format attım. d de ise yedek dosyalarım vardı, resimler programlar vs... format attıktan sonra d ye baktığımda dosyalarım var gibi gözüküyor. ama mesela programlara tıkladığımda "erişim engellendi" die hata veriyor...! resimlerin ise bazıları hiç gözükmüyor. ben ayvayı yedim valla lütfen bana yardımcı olun sorun neden kaynaklı olabilir. D ye hiç dokunmamıştım. şimdiye kdr birçok format attım, ilk kez böle bir sorunla karşılaşıyorum... bu sorunu nasıl düzeltebilirim? dosyalarımı eski haline çevirebilirmiyim??? şimdiden çok teşekkürler ii geceler (aynı çözümü anlatan bi konu bulamadım. veya göremedim özür dilerim, yanlış yere konu açtıysam)
yardım! formattan sonra D'deki dosyalar açılmıyor
hyr D ye hiç dokunmadım bile. sadece c diskini silip, oraya sistemi tekrar kurdum. D ye hiç bşy yapmadım. daha hiçbir program yüklememiştim, bütün programlarım D deydi. formattan sonra D ye girdiğimde dosyalar var gibi gözükmesine rağmen, açmak için tıkladığımda erişim engellendi die hata verio. silmeye kalktığımda da silinmiyor gene erişim engellendi hatasını veriyor :S çou resimlerde açılmıyo :( windows şifreleme veya şifreleme programı vs kullanmadım...
mustafa arkadaşım teşekkür ederim hemen combofix yükleyip tarama yapıcam... umarım olur.
yok hiç kullanmadım şifreleme programları. bilgisayarımda yüklü yoktu. ama bbm ben yokken yüklemiş sonrasında silmiş olabilir. çünkü 10 gün kdr evde değildim. ve sistem çok kastığı için bugün format atmıştım. sonuç ortada :( hain baba :(
ne yazıkki windows güvwnliğine takılmışsınız ve windows' ta formattan önceki aynı isim ve şifreyle yeni bir kullanıcı oluşturun problemniz kalkacaktır
teşekkür ederim. ama sorun çözülmedi. nyse sağlık olsn
arkadaşlar sorunu kendim çözdüm :) size de paylaşayım bigün başınıza gelirse yaparsınız...
eğer bnm gibi c ye format attıktan sonra d ye geldiğinizde bazı dosyalarınıza erişemiyor, ""erişim engellendi"" die hata alıyorsanız. bilgisayarımda D ye sağ tıklayın. sonrasında; paylaşım & güvenliğe tıklayın... sonrasında : administrators un gelişmiş ayarlarına girip; sahipliğini alın... tam yetki verin. sonrasında bütün hepsi açılıyor ;)
arkadaşlar bende de aynı sorun var ama arkadaşın dediği gibi yaptım olmuyor ....bende format attım sonra d dedi resim mp3 doyaları nın hiç biri çalışmıyor lütfen yardımmmmm......