Yardım istemek istiyorum

chris3
28-07-2023, 13:15   |  #1  
chris3 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2023

S19 madenci ve diğer farklı türdeki madencilik ekipmanlarını topluca satın almaya karar verdiğimde, şu anda ekipman fiyatlarının daha düşük olduğunu fark ettim, özellikle kripto para birimlerinin dönüm noktasına gelinmesi göz önüne alındığında. Ancak düşük maliyetli cihazları bulmak benim için bir baş ağrısı haline geldi.

Daha önce Bitmain resmi sitesi bitmain.com üzerinden ekipman satın alırdım, ancak şimdi daha düşük bir fiyata satın almayı umuyorum ve hatta ikinci el ekipmanları düşünüyorum. En iyi fiyatları ve seçenekleri bulmak için birçok üçüncü taraf karşılaştırma sitesine daldım.

Birçok üçüncü taraf fiyatını karşılaştırmak için çok zaman harcadım. Asicfinder.com bütçeme uygun gibi görünüyor, ancak buradan daha önce hiçbir şey satın almadım ve şimdi yöneticileriyle iletişime geçmeye çalışıyorum.

Ekipman ararken, yatırımımın en yüksek getirisini sağlamak için en iyi değer seçeneğini bulmak istediğimi açıkça belirttim.

Bu alanda deneyimi olan birinden alabileceğim tavsiyeleri veya daha iyi seçenekleri memnuniyetle karşılıyorum. Ayrıca LTC'nin yarılanma zamanı yaklaşıyor. Onunla nasıl başa çıkmayı planlıyorsunuz?

Madencilik dünyasına yolculuğumu sürdürürken, yatırımımı ve gelecekteki kazançlarımı optimize edebilecek içgörüleri ve stratejileri açığa çıkarılabilir durumdayım.