Yardım Lütfen - Facebook Fotoğraf Upload Hatası

DoguhanUzun
19-11-2010, 02:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Yaklaşık 1 haftadır facebook hesabıma fotoğraf yükleyemiyorum.Profil resmine ya da herhangi bir albüme fotoğraf eklemek mümkün olmuyor.Aynı bilgisayardan başka facebook hesaplarına girip fotoğraf yüklenebiliyordu,artık o da olmuyor.Bilgisayarımın işletim sistemi Windows7,saçma saçma düşüncelere kapılıp bundan kaynaklanan bir sorun mu var diye düşünmeye başladım fakat ilk aldığım zamanlarda böyle bir sorun yoktu.Ne değişti de böyle oldu.
Profil fotoğrafı yüklemek istediğim zaman "There was an error updating your profile picture. Please try again." hatasını veriyor.
Albüme fotoğraf eklemek istediğim zaman ise hiçbir hata vermiyor,yüklendi olarak gözüküyor fakat yüklenmiyor.Basit yükleyiciyi denediğimde ise fotoğrafın formatı ile ilgili bir hata veriyor fakat format jpeg ve jpg olduğundan bununla ilgilide bir sorunum yok.Son çare olarak hesabımı silip yeni bir hesap açtım.Üç tane fotoğraf ekledi ve yine aynı hataları vermeye başladı.Bende eski hesabıma döndüm.
Problem ne olabilir,çözümü nedir.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.Nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.Hiçbir forum sitesinden yardımcı olmuyorlar.Son çarem burası.

DoguhanUzun
19-11-2010, 12:20   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek birileri.Ciddi anlamda sorun yaşıyorum.