arkadaşlar internet ulaşımımda bir sorun var.ne yaptıysam çözemedim.bilgisayarı açtığımda her şey normal.internet ile alkalı her şey sorunsuz.fakat 15-20 dakika sonra internet ulaşımım bozuluyor.işin garip yanı msn yahoo v.b internetle alakalı her şey düzgün çalışırken internet sayfaları açılmamayabaşlıyor.diğer her şey sorunsuz fakat reset atınca 15-20 dakika normal sonra yine sayfalar açılmıyor..ilk önce firefox yükledim aynı.exploreri yenden yükledim aynı.format attım yine aynı.kabloları değiştirdim aynı.tt ile görüştüm bizde sorun yok diyor.şimdi ben ne yapıcam?15 dakikada bir reset atıyorum.bir yardım edebilecek var mı?
yardım lütfen......
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarinda bi zararli falan varmi diye bakmak icin eger ethernet uzerinden baglaniyosan o zaman ctrl+alt+del yaptiginda ag iletisimi kismina gec ve hic bi islem yapma yani ne msn ne internet sagliyicin ne vindows updatin ne virus updatin nede diger herhangi bi update acik olmasin bak eger bisey ag baglantinin %0 dan fazla olmasina neden oluyosa bilki bisey var o zamanda islemler kismina gecip normal olmayan bisey varmi diye kontrol et zaten egerki modemi balatmadan sadece pcni yeniden baslatiyosan sorun internet baglantinda degil buyuk ihtimalle pcdedir...
baktım %0 gösteriyor.zaten problemden dolayı formatı dün attım.yine düzelmedi.çözemedim vallaha.bir fikri olan yok mu arkadaşlar?
bide modemi fabrika ayarlarina cevirip yeniden kurmayi dene eger oda olmazsa kesin telekomdandir....
modemlerin ustunde minik bi delik oluyo atacla oraya 5-10 saniye basili tut modem bi kac kere reset atiyo sonra fabrikadan cikmis gibi oluyo sende yeniden yapilandirip calistirirsan sorunun cozulebilir... eger cozulmezse modemde bi sorun olabilir donanimsal anlamda yada arakablolarinda yada telekomdandir ...