arkadaşlar bi sorun oluştu bugün skystar 2 tv kartım çalışmaz oldu ağ denetleyicisi olarak görünen aygıtım şimdi pcı aygıtı olarak görünüyor ne yaptıysam aygıtı pcye tanıtamadım düne kadar tüm kanalları izliyodum ama ne olduysa bugün oldu sorun nedir aceba yardım ederseniz çok sevinirim kafayı yemek üzereyim [:<>"]
yardım skaystar2 çözüldü
ftp://tsdownload:JP7g5hVDftp1.t ... kyStar12-TV_001.zip
Bunu indir ve Kur Ağ denetleyicide tekrar görünmesi lazım sonra ProgDVB kullanıyorsundur çoğunlukla. ProgDVB girip Setting den Tv sources bölümünde WDM Skystar... Diye yazan ve Tik işareti olan bir yer olması gerekli var ise Tiki kalkmış ise İşaretleyip Kanal tarama yapabilirsin oradan Sat seçip. Eğer Orada WDM Skystar .... Yazan bişey yok ise Tv sources bölgesinin Altında Advenced Mode Yazısına tıklayıp oradan Aygıtınızı Sağ tıklayıp Enable yapın Eğer yapınca hata vermez ise Önceki dediklerimi yapıp kanal arayabilirsin.
ftp://tsdownload:JP7g5hVDftp1.t ... kyStar12-TV_001.zipheeeyt be kardeşim allah razı olsun senden zor oldu ama sonunda oldu çooooook tşk ederim emeğine sağlık beni büyük bi dertten kurtardın çok saol kardeşimBunu indir ve Kur Ağ denetleyicide tekrar görünmesi lazım sonra ProgDVB kullanıyorsundur çoğunlukla. ProgDVB girip Setting den Tv sources bölümünde WDM Skystar... Diye yazan ve Tik işareti olan bir yer olması gerekli var ise Tiki kalkmış ise İşaretleyip Kanal tarama yapabilirsin oradan Sat seçip. Eğer Orada WDM Skystar .... Yazan bişey yok ise Tv sources bölgesinin Altında Advenced Mode Yazısına tıklayıp oradan Aygıtınızı Sağ tıklayıp Enable yapın Eğer yapınca hata vermez ise Önceki dediklerimi yapıp kanal arayabilirsin.