Yardım Sorun Nerde :??

€rdaL
21-10-2009, 20:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Öncelikle Herkese Selamlar

Arkadaslar Pc Ye FormatAtarken Yarıda Ekran Bembeyaz Bı Goruntu Vermeye Basladı Ve KapattıktanSonra Devamlı Bembeyaz BI Goruntu Vermeye Devam Ettı .. Harici BiMonitor Takınca Orda Net Bı Goruntu Alıyorum Veya Monitor Notebook aTakılı Olmadan Fark Lı Monitore Gec ( Fn+F3) Tusuna Basınca KendıEkranında Goruntu Alınıyor .. Elımde Hp Baska Notebook Vardı Onun LcdSini Digerine Takınca 4 De 1 Goruntu Alıyorum Yine Aynı KompinosyonuMonıtore Takılı Olmadan Deneyınce Denedıgımde Yıne Tam Ekranda GoruntuAlıyorum... Sonra Format Attıktan Sonra Sunu Gordum Ekran KartınınDriveri Tanıtınca Pc Yı Yenıden Baslatııgmda Bı Daha Acılmıyor...Guvenlı Modda Acıp Ekran Kartının Driveri Kaldırınca Tekrar Acılıyor ...
BuSekıle Gırmeden Once Notebook Ekran Kartım Isınıyoordu Dusuncem EkranKartının Cipi Mı Yandı Veya Baska Bı Sıkıntısımı Var ... Nvidia 8500mGs Ekran Kartına Sahip Notebook ..Sorun Sizce Lcd Demi Ekran Kartında Mı :_????

Notebook GarantiSuresı Bıtmemıstır Ama Benım Tarafımdan Defalarca İci Acılmıstır TumHatalarını Bu Zamana Kadar Kendım Cozdum Ama Son Nokta Bu Olsa Gerek ^^
Yorumarınızı Beklıyorum Arkdaslar Degısımı Munkunse Nerde Yaptırtabılırım

Son Düzenleme: €rdaL ~ 22 Ekim 2009 10:45
€rdaL
21-10-2009, 20:42   |  #2  
OP Taze Üye
7 mesaj

Bide Sunu Soylemek Istıyorum Windows Acıldıktan Sonra Cozunurluk 800x600 Oluyoor 1024x768 Olmuyor Conurluk...

€rdaL
22-10-2009, 10:19   |  #3  
OP Taze Üye
7 mesaj

Arkdaslar Yardımcı Olabıırmısınız

Süleyman.
22-10-2009, 11:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Servise danışmanızı tavsiye ederim.