iyi geceler arkadaşlar benim küçük bir yardıma ihtiyacım var evimin tam karşısında alış veriş merkezi var ve burda kablosus internet kullanılıyor tabi şifresiz halka açık bende buraya bağlanmak istiyorum bağlanıyorumda ama sinyal çok düşük pcı wlan aldım anten yapdım usb bağladım genede düşük ve yavaş bana önereceğiniz sinyali güçlü yakalayacak bir usb wlan önerirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler şu an dediğim yerden bağlıyım ama yavaş sinyali yükseltmem lazım
not mesafe 120 mt önüm tamamen açık
yardım wlan
arkadaşım usb ile o kadar mesafe de cekebileceğini zannetmiyorum masaustu bilgisayarlar için pcı adaptorler var nette arastır
bazı modallerde 3 anten falan var onlar belki sana care olur
not = nette arastırdıgın urunlerde yorumları teker teker okumanı tavsiye ederim seni doğru tercihe onlar goturcektir ( amma esrarengiz bir not oldu bu be )
ne demek istediğimi anlatmak bir fikir vermek için bir link veriyorum ;
buna benzer 3 antenlı bir sey almayı dusunebilirsin ( sadece bir fikir versin diye bunun adresini verdim )
Yukarıdaki link e bakarsan usrobotics in çeşitli dikey ve panel antenlerini görebilirsin...PCI kablosuz adaptörler üzerindeki standart antenler 2/3 db dir...Bu linkte 5 db lik dikey ...9 ve 14 db lik panel antenler var...Panel tipleri binanın dışına da monte edebilirsin...PCI adptörlerdeki anten bağlantıları standarttır..ama sen yinede alacağın zaman ..anteni yanına alıp da uygunluk sağlarsan ..oluşabilecek gereksiz iş yükünden kurtulursun
Hayırlı ''Kaynak''lar olsun !!!!