selam arkadaşlar kullandığım temalardan ve ikonlardan sıkıldım nette de aradım fakat yine de sizlerden yardım istiyorum belki size basit gelebilir, gereksiz ve sistemi zorlayacak programlar kullanmak istemiyorum acaba bana örneklerle yardım edebilirmisiniz hepinize teşekkür ederim.
Yardım yeni masa üstü hazırlamak tema, ikon vs.
google den aratarak yeni simgeler indirebilirsin..ben arattığımda istemediğim kadar simge bulmuştum..
temaya gelince : her zaman bilindik temalar var...vista ve xp görsellik bakımından berbat (bana göre )
xp ve vista , linux kadar efeklerle dolu bir işletim sistemi değil , windows 7 yine bir kaç efekti olmasına rağmen o da linux kadar iyi değil ... (linux un da windows xp,vista,windows7 ye göre çok eksiği var, o yüzden sadece göründe konuşalım)
şuana kadar en iyi vista nın görünüşü , windows7 temasıydı..
vista için temalar ise burada oldukça çok :
sisteminiz de ki artıkları temizleyecek, sisteminizi optimize edicek , sisteminizi görsel bakımından işinize yarayacak iyi bir program..
tune up 2009
2008 sürümü türkçe dir..google den aratıp , türkçe yamasıyla birlikte indirebilirsiniz..
Tuneup Programı ile hem temalarını uygularsın hemde sistemini zorlammış aksine desteklemiş olursun..!
Tuneup İndirmek için
Temaları indirmek içinde bu sitelere göz atabilirsin
My Vista Themes
Vista Themes
DeviantART
Tuneup ile temaların nasıl uygulanacağınıda google dan araştırırsan bulabilirsin.
öncelikle yardımın için teşekkürler google den arattım bazı temalar indirdimde fakat birçoğu açılmıyor ikonlar için yada temalar için yardımcı programlar varmış bukonu da bilgi verebilirmisin,tune up 2008 ve 2009 da istediğiniz simgeyi değiştirebilirsiniz (denetim masasında ki bazı simgeler haricinde)