Merhaba, bugün bilgisayara avast antivirüs yükledim, scan ederken 3 tane virüs çıktı 1 tanesini windows klasörü içinde olmadığı için sildim. sonra bilgisayarım açıldı ve hiç bir programa giremedim. hep " windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir. " diyor ve hiçbir şey açılmıyor. lütfen yardımcı olurmusunuz format atmak istemiyorum
Yardım, Yetkilerimi Sınırlandırdım !
denetim masasi....kullanıcı hesapları..na bi bak ordan olur gibi geliyor.guvanli moddan dene olmassa
Wirüs bulaşan dosyalara erişim sağlamak istediğinizde o dosyalarda wirüs bulunduğundan size erişim izni wermez.Bilgisayarı güwenli kipte başlatıp bir wirüs taramasından geçirin daha sonra pc eski haline gelicekdir.
cahilliğimmi bağışlayın ama nasıl güvenli modda başlatıcm bilgisayarı? :(
WİNXP yükleniyor logosuna düşmeden bilgisayarın açılışta F8 tusuna bas surekli.komutlar gelicek zaten karsına
güvenli modda başlattım, nod32 ile virüs taraması yaptırdım bulunan virüsleri sil dedim, sonra bilgisyarın tekrar başlatılması gerek dedi tekrar güvenli modda açtm ve virs taraması yaptrdm fakat o sil dediğim virüsler silinmemiş. Sistem geri yüklemede de bugünün öncesi nedense yok yada açmadı. YApabiliceğim birşey var mı yoksa format şart mı?