Arkadaşlar PC me format attım fakat ses kartı cd min bozuk oldugunun farkına vardım. ekran kartımın modeli palit pa 201 PC mden ses çıkmıyor şu anda ne yapmam lazım. yardım ederseniz sevinirim.
YARDIM?
Ses kartın onboard ise(yani harici bir ses kartın yoksa ve anakartın üzerindeki ses kartını kullanıyorsan) anakartının markası her neyse onun sitesine gir ve anakart modelinin driverlarını indir.
Yada şöyle yapalım, sen bana anakartının markasını ve modelini yaz(tabi ses kartın onboard ise, değil ise ses kartının markasını ve modelini yaz), bende sana sürücüleri indireceğin linkleri yazayım. sen oraya girer indirirsin sürücüyü.
KARDEŞ LÜTFEN BENİ EKLERMİSİN pamixon63@hotmail.com
Söyleyeceklerini buradan söyle ki sana vereceğim cevapları da herkes görebilsin. O zaman seninle aynı sorunu yaşayanlar da buradaki çözümlere bakarak çözerler sorunlarını.
mertemlekSes kartın onboard ise(yani harici bir ses kartın yoksa ve anakartın üzerindeki ses kartını kullanıyorsan) anakartının markası her neyse onun sitesine gir ve anakart modelinin driverlarını indir.anakartım palit pa 201 ses aygıtları özelliklerinden donanıma girdim orada NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS üstünde yazıyorYada şöyle yapalım, sen bana anakartının markasını ve modelini yaz(tabi ses kartın onboard ise, değil ise ses kartının markasını ve modelini yaz), bende sana sürücüleri indireceğin linkleri yazayım. sen oraya girer indirirsin sürücüyü.
tamamdır kardeş hallettim. gerekli programları indirdim tşk.
pamixon63Arkadaşlar PC me format attım fakat ses kartı cd min bozuk oldugunun farkına vardım. ekran kartımın modeli palit pa 201 PC mden ses çıkmıyor şu anda ne yapmam lazım. yardım ederseniz sevinirim.
pamixon63Arkadaşlar PC me format attım fakat ses kartı cd min bozuk oldugunun farkına vardım. ekran kartımın modeli palit pa 201 PC mden ses çıkmıyor şu anda ne yapmam lazım. yardım ederseniz sevinirim.