Merhaba ,
Bilgisayarımla ilgili bir sorunum var . Bilgisayarın power düğmesine bastığımda bilgisayar anakart tanıtımından sonra resetliyor sürekli nedeni nedir sizde düzeltmenin bir yolu varmıdır ? Bilgilerinizi bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim .
Yardımcı olabiliceğinizi düşünüyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Anakart tanıtımı esnasında del tuşuna basarak bios içerisine gir. Bir süre bekle. yine resetlenirse anakartında arıza vardır. Bios içerisinde beklerken herhangi bir resetlenme olmazsa anakarta bağlı donanımlarda arıza olabilir.
en büyük olasılık ram yada ekran kartı slotlarından olduğudur. aynısını yaşadım 2 ay önce. çok aradım ama çıldırmak üzere iken tam vatana gidip yeni bi anakart alcaktım ki bir abimiz ekran kartı ve ramları çıkartıp bildiğimiz okul silgisi ile giriş yerlerini sil dedi. güzelcene sildim parladı sonra takınca açıldı dene derim
Merhaba ,Arkadaşların söylediği gibi bir çok nedeni olabilir. Benim de aynı sorunu yaşamıştım. Ama Sabit Disk ten dolayı. Önyükleme kısmıyla biraz oynamıştım ve her seferinde CD bile istemeden reset atıyordu. Başka bir Hard Disk ile deneyebilirsin.
Bilgisayarımla ilgili bir sorunum var . Bilgisayarın power düğmesine bastığımda bilgisayar anakart tanıtımından sonra resetliyor sürekli nedeni nedir sizde düzeltmenin bir yolu varmıdır ? Bilgilerinizi bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim .
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
biosa res atmayı denedin mi ? ben bios pilini çıkarırdım biraz bekledikten sonra geri takardım ve açılırdı :D
en büyük olasılık ram yada ekran kartı slotlarından olduğudur. aynısını yaşadım 2 ay önce. çok aradım ama çıldırmak üzere iken tam vatana gidip yeni bi anakart alcaktım ki bir abimiz ekran kartı ve ramları çıkartıp bildiğimiz okul silgisi ile giriş yerlerini sil dedi. güzelcene sildim parladı sonra takınca açıldı dene
Denicem teşekkür ederim :)