Merhabalar cod 5 oyunu acayip bi şekilde kasıyor nedeni ne bende anladım ekran kartı güncelledim direcx9 u yükledim sistemim xp ram 3gb nvidia geforce g105m 512mb intel core 2 duo işlemcim 2.00ghz neden kasıyor anlamadım en düşüğe ayarladım oyun ayarlarını ama yinede kasıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazım
Yardımcı Olun Kasma Sorunu
bilgisyarın dizüstü ısınma problemi olabilir.Ekran kartın pek iyi değil ama ona denk bi ekrn kartıyla oerta kaltede aynı oyunu rahat bitirdim.driver güncelle ısınma azalır perf. artar.Tozlanma olabilir bilgisayarında bir de.En çok da o etki eder.
ekran kartını güncelledim zaten ama ısınmadan olabilir ama nası halletcemki
Everest programı ile ısılara bakın.Bnemim dizüstünde de ısınma tozlanma vardı.Bazen oyundan çıkıp ölçüyodum 105 dereceye ulaştığı oluyodu.Zaten takılmadan belli oluyodu.Bilgisayarın fanlarından içeri üfledim şiddetlice salladım biraz şimdi oyunda max 82 derece falan oluyor.Ama ilk bi iki denemede fanlar çalışmadı uzun bipleme sesi falan gelmişti.Sonra tekrar üflei salladım pc yi düzeldi.Belkide toz yığını fana engel olmuştu.Daha garantiyede göndermedim.Taş gibi çalışıyo.