selam arkadaşlar bugün microfost security virus programını kurmyi denedim kuramadim sonra cmd yazıp sfc.exe yazmaya çalıştım bu hatayi verdi bunu hep yapıyor format atıyorum düzeliyor gene başlıyor
Yardımcı olurmusunuz yönetici sorunu
neden kuramadınız ?
ne hatası ?
biraz daha açıklayıcı anlatırsanız iyi olur...
resimdeki sorun görünüyor ayrica kurmuyor acaba northon internet securityden mi kaynaklanıyor anlamadim ..
Özetle dedim özelde demedim.
http://social.answers.microsoft. ... a-be83-ae7d3bc48db5
Not: Her adımdan sonra programı tekrar yüklemeyi deneyin.
1. Tüm güncellemelerinizin yüklü olduğundan emin olun.
2. Bilgisayarınızdaki tüm güvenlik programlarını kaldırın. (antivirüs/antispyware/internet security vb.) Bunların düzgün kaldırıldığından emin olmak için ürünün sitesinden clean up (temizleme) aracını indirip onunla kaldırabilirsiniz.
3. Windows Installer servisinin çalıştığından emin olun.
a. Aramaya services.msc yazıp enterlayın. Windows Installer'a gelin. Sağ tıklayıp Çalıştır deyin. Çalıştır seçeneği yoksa zaten çalışıyor demektir.
b. Aramaya cmd yazın. Komut istemi programı gelecek. Buna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin. MSIEXEC /REGSERVER yazıp enterlayın. Hiçbir tepki gelmemesi gerekiyor eğer servis çalışıyorsa. (Sağlama yapıyoruz.)
4. a. Aramadan msconfig.exe'yi bulup çalıştırın. Genel sekmesinde Seçmeli Başlangıç'ı seçin eğer seçili değilse ve Başlangıç öğelerini yükle kutucuğunun işaretini kaldırın.
b. Hizmetler sekmesine gelip Tüm Microsoft hizmetlerini gizle kutucuğunu işaretleyip listede kalan diğer tüm servislerin işaretlerini kaldırın. Tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatın.
5. Normalde Security Essentials yüklenirken Windows Defender otomatik olarak devre dılı bırakır fakat bunda bir sorun oluyorsa program düzgün yüklenmeyebilir. Defender'ı yükleme işinden önce devre dışı bırakmayı deneyin.
6. Yakın zamanda OneCare'i yükleyip kaldırdınız mı? Eğer cevap olumluysa ona ayrı cevap yazacağım.
Bunları bir dene bakalım.
Bir de kullanıcı hesabıyla ilgili ne sorununuz var anlamadım onu.
microfost:) bende nıye garıp gelıo dıodum :)