Selam arkadaşlar ben pcden anlamiorum yavas yavas örenmeye çalişiorum ama pc aLdımda bana norton virüs program'ı içinde verdiler 2ay sonra siLincek kendi dediler siLinmedi traydan da çıkmıorum siLinmiorda pro. ekle kaldırdanda ne yapsam olmadı dosyalarını tek tek sildim 10 tane fln kaldı onlar siLinmior anlicanız pcden bu şey'i siLemiorum bana yardımcı oLursanız bunu siLe bilmem için bi program fln varsa söylerseniz msj atarsanız çok sevinirim..
Yardımınıza ihtiyacım var ..
öncelikle bu programdan çıkış yapacaksın yani saatin yanında çalıştığını gösteren o simge olmayacak.daha sonra program ekle kaldırdan kaldırmalısın.silinemeyen dosyalarıda Unlocker adlı programla rahatlıkla silebilirsin.
başarılar...
arkadaş'ım sağol yardım'ın için ama sorun satin saat'in yanından siLinmiyor msconfig den yapiyorum gene olmuyor bu şey tam gıcık edici bisi söLedin şeyleri yaptım ekle kaldırdanda olmuyor hata veriyor ama Unlocker program'ı nedir nerden indirilir biLmiorum daha açık bi şekilde yardım edersen daha makbul olur eline sağlık sağol..
saatin yanındaki simgesinden exıt demelisin yoksa programı bilgisayarından kaldıramazsın.
unlocker çok süper dosya silici programdır (()
Adres için sağol kardes eXit seçenegi yhk kardes sadece help ve internet adresi var adamlar ole yapmıski insan'ı gıcık edicek sekilde .
norton kalıntılarını kaldıran programlar var onları int bul yükle
erkanckardeş senden Allah razı oLsun okadar şeyler denedikki cdm config system tek tek silme bildin gibi şeyler deil gıcık ettiydi beni bide bilmeyen için daha zor inan pc kırdıkcak bi sekilde sinirlerimi bozmuştu çok sağolasın tşşkür ederim emegin için..