bu arada benim anlayamadığım nokta şu "160 SAMSUNG 7200 SERIAL ATA 8MB CACHE IDE" bu hdd serial ata kullanıyor peki sonundaki ide ne oluyor arkadaşlar hem sata hem ide çıktımı piyasaya çıktıysa ben bilmiyorum valla.:)) neyse yanlışlıkla yazdın heralde bu arada x 700 ün gddr3 motor kullandığını yani x800 xt iceq 2 ile aynı motora sahip olduğunu biliyorum buda performans artışı anlamına geliyor, bu arada 6600 gt ye rakip olarak çıktı zaten yani x 700 xt nin alternatifi 6600 gt olduğunu söyleyebilirim.Şu sisteminle zaten ancak pciex bir ekran kartı kullanabiliyorsun çok bir performans artışı yok ama sistem konfigürasyonun böyle.(6600 gt tavsiye ederim nal toplatıyor şu aralar radeonlara)
Ayrıca kesinlikle thermaltake bir kasa ve en azından 480 watt bir power supply'a ihtiyacın olucak çünki ıntelin cpu ları bir hayli hararetli; zalman yada thermaltake bir cpu fanı almadan sakın ola kullanma cpu yu, birde overclock yapmaya kalkarsan stock intel fanıyla ; yeminle kasanın üzerinde et kızartabilirsin bu konuda amd athlon tavsiye edicem gerçi biraz daha beklersen 2005 te çift çekirdekli chiplerde geliyor ama kafanı bulandırmıyım şimdi...
not: abit guru clock bir anakart almayı düşünüyorsun galiba yazdığın kartın adı bu sana bir iki özelliğinden bahsediyim overclock durumunu izliyebiliyorsun ortam sıcaklığına bakabiliyorsun bunlar artılar 8 kanal çıkış var ama asusun yeni ürünü bu bilgisayara çok yakışırdı P5Ad2 Premium120 dolar pahalı ama gerçek bir oc kartı kolay gelsin...