arkadaşlar siz hangisini öneririsiniz karar veremedim..
yardım..kaspersky mı yoksa nodmu?
İkisininde bir birine karşı üstünlükleri var.Ama ben kaspersky'nin anvirüsüyle beraber ad-aware'ü kullanırdım.(aslında kullanıyorum ama....)
1gb ram core2 duo 2.16 işlemci kasper yinede kasarmı?
o zaman tmm kasmaz yani benim sistem seninkine göre biraz vasat kalıyoda kullan istediğini
olsun kaspersky kasmasa bile gene nod diyeyim bari
Kaspersky derım tek geçerim bu alemde.
Kaspersky 7 ben kullanıyorum adının kas ile başladığına bakma çalıştığını bile anlamazsın ben kaspersky derim
bilrockarkadaşlar siz hangisini öneririsiniz karar veremedim..senin bilgisayarının özellikleri ne ram ne kadar vs... bunlar önemli sistemin kötüyse nod daha az kasar bence en iyisi kendi dene ikisini
burda 100 kişi cevap yazsa 50 kişi nod der 50 kişi kaspersky
KIS mi KAV mı ???Sen ona karar ver. Boşver Nod 32 filan.
eğer kaspere oranla daha düşük güvenlik ama performans istiyorsan nod 32 ama tam tersiyse kaspersky almanı önerrm bnce 1 numaralı antivirüs.
sistemin iyi değil vasatsa NOD32 ama yüksek bir sistemin varsa kaperspy+ad-aware
uzun lafın kısası artık günümüzde :KİS7+ 2adet(sağlam)AntiSpyware+1 adetde tercihe bağlı {destek} güvenlik yazılımı(örnğ.ben a-squared Free kullanıyorum)olmalı.Tabii ki başka alternatiflerde oluşturulabilir,onlarada saygılıyız,eyvallah deriz.Ben genel trend den söz ediyorum,durum bu.
arkadaşlar herkeze çok teşekkür ediyorum..
tabiki kaspersky ama dşk sistemli bi pc kullanıosan nod
sonuna kadar KİS7 ama şu bit-defender ile KİS 7 nin bir araya geldiği bir antivürs olursa o sistemde virüs zor barınır birde nod32 gibi her tehditi görürse işte bu antivirüsten daha iyi bir antivirüs programı olmaz bu zaman şartlarında;)