yardımm plss !
http://www.sanalmarketim.com/uru ... SAPPHIRE-ATI-HD3850(256Bit)512MB-DDR3-AVIVO-16X alıcak olan bu
1 gb ram daha takviye yapsan iyi olur seçtiğin ekran kartı güzel
power supply almana gerek yok dediğim gibi ram de ekle eğer anakartın ddr2 800mhz destekliyorsa 2x1gb ddr2 800mhz OCZ takabilirsin eğer desteklemiyorsa 1 adet daha 1gb ddr2 667 mhz ram eklemelisin
Raxx36power supply almana gerek yok dediğim gibi ram de ekle eğer anakartın ddr2 800mhz destekliyorsa 2x1gb ddr2 800mhz OCZ takabilirsin eğer desteklemiyorsa 1 adet daha 1gb ddr2 667 mhz ramemınsın demii ?warmı baska yardımcı olan ?
cod 4 cod 5 prstreet crysıs 1 ve 2 lost planet front lines gibi grafik canavarı oyunlar 1440x900 ve hıgh detayda full oynanmıştır ısınma sıfır sesi yok yaz sıcaklarında 80 dereceyi geçmedi yük altında ben hd 3850 sapphire kullanıyorum bu kadar memnun kalacağım aklıma gelmezdi ben 400 watt ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok psu'ya gerek yok yapacağın tek şey elindeki ram mhz'ne göre 1 gb daha takviyeyle gelsin oyunlar.
saint te aynısını demiş için rahat olsn :)
saintcod 4 cod 5 prstreet crysıs 1 ve 2 lost planet front lines gibi grafik canavarı oyunlar 1440x900 ve hıgh detayda full oynanmıştır ısınma sıfır sesi yok yaz sıcaklarında 80 dereceyi geçmedi yük altında ben hd 3850 sapphire kullanıyorum bu kadar memnun kalacağım aklıma gelmezdi ben 400 watt ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok psu'ya gerek yok yapacağın tek şey elindeki ram mhz'ne göre 1 gb daha takviyeyle gelsin oyunlar.saint abım saol xD da benım power bıraz garip caspırın ondan telas lıyım :(