arkadaşlar 4gb olan kotamı hiç 4 te tutmayı beceremedim.ares ve limewire gibi programlara nasıl şifre koyabilirm ..lütfenn yardıım ediiiiinnnn!!!!!
yardımm!!!
http://img174.imageshack.us/img174/4797/eydieselcq1.jpg
sence ben ne yapmalıyım
çok video izleme girilen internet siteleri hepsi etkiliyor sadece download'lar değil en iyisi sınırsız internet kullanmak haftada 200 MB dosya siliyorum internet geçmişi olarak
Şuan 3 GB a yaklaştı
sana tek önerim Ad-Aware kullanman ama paralı olanlardan onlar engelliyor bunların dosyalarını:)
teşekkürler ancak ad-aware nin bir yararını görmedim daha bnde de vardı bana programlara şifre koymak için bi şey lzm
şifre koyacağına programı sıstemınden kaldır.
arasıra indircek oluyorum da ama kardeşlerim sanki sınırsınz gibi indiriyo ondn söylemiştim ..yani bnm işime yarayacak bi program yok mu diyosunuz?
programın kısayollarını ortadan kaldır veya kardesine yeni bi oturum ac, daha sora programın uygulama dosyasına sag tıklatıp ozelliklere gelince güvenlik sekmesi vardır, ordan kardesinin oturumuna erisimi yasakla. bunlarda kullanıslı cozumler olur senin icin ;)
elazigliprogramın kısayollarını ortadan kaldır veya kardesine yeni bi oturum ac, daha sora programın uygulama dosyasına sag tıklatıp ozelliklere gelince güvenlik sekmesi vardır, ordan kardesinin oturumuna erisimi yasakla. bunlarda kullanıslı cozumler olur senin icin ;)katılıyorum