arkadaslar bu anakartın maksimum destekledigi islemciyi ögrenebilirmiyim. benim suanda kullandıgım islemci p4 3.0 ht presscott islemci... maksimum hangi islemciyi kullanabilirim bu anakartta LÜTFEN YARDIM EDİN... ve ramda deiştiricem 2gb ddr2 667 mhz ram takabiliyorum sanırım.. bu anakarta takabilicegim maksimum ram ve islemciyi özellikle islemci cok lazım.. lütfen yardım edin....
YARDIMMM EDİNNN Gigabyte GA-8I915P Duo Rev 2.0
arkadaşlar 4 kisi okumuş cvp yok.. lütfen yardım edin biriniz ilgilensin bilen birisi araştırsın... epey araştırdım ama birşey bulamadım lütfen...
tamamda kardesim bende zaten p4 3.0 ht islemci var.. islemcimde sorun var ve deiştiricem lga 775 800 fsb destekliyor ama intelin bile sitesinde lga 775 max islemciye dair birşey bulamadım bna bu lazım.. lütfen yardım...
yani maksimum ne kuıllanabilirim ben onu arıyorum..
915P Chipset Max. Pentium 4'ü destekliyor.Bundan yukarısı yok.Yani Core2Duo gibi bir CPU takamazsınız.
hmmm peki kardesim tsk ettim. vede son bisi sorucam. tam olarak destekledigi islemciyi yazabilirmisin p4 3.0 vsvs diye ayrıntılı olarak.... ben pek anlamıyorumda bu işlerden...
LGA775 tabanlı p4 lerin max ne warsa yani o platformdaki işlemcilerin hepsi olur