İşlemci başarılı ama 3000+ galiba onu söylüyorsun zannedersem mavibilgisayarda da aynı fiyat; anakartta ben sana msi n force 4 chip setli sli modeli öneriyorum.
Ramler nedir?oem değildir inşallah kingston yada twunmos al paran varsa corsair ddr 400 almayı unutma
Ekran kartı çok güzel anakartın msi sli olursa aynı ekran kartından bir tane daha alıp ilerde keyfine bakarsın ekran kartı iyi
hard disk çok sessiz kullanan arkadşlarım memnun satış sonrası serviste iyi ama mümkünse seagate 160 gb ncq sata 8 mb önbellekli olanı tercih et 8 mb cache yazmasına dikkat et samsunguda tercih edersen
disket sürücü salla zaten artık kurtarma disketide kullanılmıyor yani mühim değil
İşte çok başarılı bir madde daha nec şu anda donanım testlerinin bir numarası ; nero express te kutudan çıkıyordu galiba , iyi tercih sakın değiştirme
Kasanda harika ama aynı kasanın 400 wattlık olanını al derim ben sana
34 dolar artı kdv a4tech cordless optical mouse seti al bence çok başarılı 9 aydır bende tık demedi
eğer oyun oynamayıda kafana koyduysan samsung 17" mb2 modelini al derim sana..Kolay gelsin bir tanem...Genel olarak çok başarılı...