arkadaşlar casper intel core i3 kasa var 3 gb ram 2.93 mhz işlemci.fakat windows 7 denn xp ye geçtigimde klavyemin kısayollarının çalışmadıgını gördüm..mesela sesi alçaltma ve yükseltme bunun gibi yada bir müzigi ileri alma bu tuşların hiç biri aktif degil çalışmıyor.
yardımmmm :Ss
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
OP Yeni Üye
45 mesaj
casper in multimedya klavyesinden bendede var xp ye geçtiğin için driveri kendin yüklemen lazım yoksa çalışmaz klavyenin yanında küçük bi cd olması lazım onu kurmalısıama ilk xp ye geçtigimde yani dün böyle bir sorunum yoktu çalışıyordu..ne olduysa sp2 den sp3 e güncelledim pc yi o andan sonra oldu olan zaten kısayollar gitti..ve ayreten cd de vermediler :S
OP Yeni Üye
45 mesaj
OP Yeni Üye
45 mesaj
EVET MODELİ AYNEN ÖYLE BİR İNDİREYİM İNŞ OLUR
OP Yeni Üye
45 mesaj
kardeşim keylogermi vardı o programda win7 kurdum suan sorunlar ortadan kalktı ama çok tuhaf..youtube vs siteler kendilignden açılıp açılıp kapanıyordu...programı bi kontrol et derim.
Ben de arkadaşın keylogger var demesi üzerine indirdim. Zemana Antilogger keylogger uyarısı veriyor ve doğru bir uyarı. Ancak programın çalışması için zaten klavyeden basılan tuşları izlemesi gerekiyor. Bu yüzden bir sorun olduğunu sanmıyorum.