Herkes elindeki gücü, elinden geldiği kadar etkin kullanırsa bir şeyler değişir. Ana sayfada dün ADSL Kandırmacası, bugün de ADSL Bilmecesi bağlığı ile görünen haberim üzerine TTNet açıklama yapmak durumunda kaldı. https://www.chip.com.tr/haber/tt ... -acikladi_3376.html
Hepimizin yapabileceği bir şeyler mevcut. Hepimiz tepkimizi gösterebiliriz. Ama bazılarımızın yaptığı gibi küfür ve hakaretle değil, en demokratik, kişi haklarına saygılı şekilde. Deveye "Boynun neden eğri?" demişler, Oda "Nerem doğru ki?" demiş mantığıyla da hareket etmek doğru değil. Hiçbir şey düzgün dğeil ki bu düzgün olsun demek de bence yanlış. Bizler bilinçli, sorgulayan, araştıran bir nesil olarak yetişmeliyiz. Örneğin, dünkü o haberini girene kadar 4 defa 4440375'i, bir kaç defa bağlı bulunduğum telekom müdürlüğünü, bir kaç defa Türk Telekom'u aradım, e-posta'larla ulaşmaya çalıştım. Hepsinden topladığım bilgilerle bir haber oluşturdum. Yani hiç birimizin işi kolay değil ama hep beraber bazı şeyleri düzeltebiliriz. Sizlere güveniyorum.