R3QU3MAMD intel gibi teknoloji hırsızlığı yapmıyor intel gidip büyük hazır pc üreticilerine AMD işlemcili sistem kullanmayın diyor bunların hepsi açığa çıkıyor ne çabuk unuttunuz athlon yenilginizi o zaman bile AMD ye çamur atanlar vardı AMD çalışıyor belki herşeyi geç çıkartıyor ama çıkarttımı tam yapıyor şuan atinin nvidia karşısında yeniden yükselmesine tanık oluyoruz yakında AMD de inteliBilmem kaç sene önce athlon pentium dan daha iyiydi darbe vurdu falan tamam kabul. ama bundan başka amd nin Intel'i geçtiği bir yer daha söyler misin bana. Amd phenom'u Core2Duo dan 2 yıl sonra çıkardı ve o kadar bile performans vermiyor.Amd athlon ile Intel'in Pentium'una darbe vurdu 7 sene önce diye bugünün piyasasında 2 yıl geriden gelen phenom işlemci alınmazzzzzzzzzzzzzzz. Core 2 Duo dururken.
Amd atak yapacak tekrar vuracak cümlesini 2 yıldan beri duyuyoruz. Bu 2 yılda Phenom u çıkardılar. Eğer phenom performanslı olsaydı tekrar pazar payı yükselirdi amd nin. Bu hallere düşmezdi. Hayal kurmayın.
INTEL CORE2DUO çıktığından beri performans, fiyat, overclock, teknoloji, pazar payı, liderliğini geri almıştır. Amd halen buna bir cevap verrememiştir. Intel'in 1. olduğu dünya mikroişlemci üreten firmalar sıralamasında son iki yılda amd %22 zarar ederek 6.lıktan 11. liğe geriledi. Siz halen cevap verecek diyorsunuz.
Ayrıca cevap versin amenna o zaman amd alırız. Şu anda Core2 mimarisi varken başka bir şeye para verilmez. Pentium-Athlon zamanı çok geride kaldı arkadaşım. Şu anda Core2Duo var piyasaya hakim ve 45 nanometrede üretiliyor. 6000 ise 65 nanometrede üretiliyor. Intel in 2 yıl önce bıraktığı 65 nm teknolojisine amd daha yeni geçti. sen intel'e hırsız diyorsun. amd nin cirosu kadar Intel ar-ge yatırımı yapıyor. aç araştır 5 milyar dolar cirosu var amd nin. atıp tutmayın boş yere.
Core 2 duo al sen kardeşim. Ayrıca ekran kartını yüksek tutma fikrine de katılıyorum arkadaşların. sen bütçeyi yaz ama Core2duo dan vazgeçme.
Yarın Pc Toplayacam mutlaka yorumlarsanız..
- 1
- 2
Swordmaster'a katılıyorum. 8600gt işini görecektir. Ben Crysis i yüksek ayarda oynuyorum.
E6300 işlemci ve 8600gs var bende. Seninki hayli hayli yüksek olacak.
Intel-Amd olayını devam ettirdiğim için özür dilerim. Diğer sayfaları okuyamadan patladım bir anda.
Yazdığın Intel işlemci ve anakart güzel dostum. Ekran kartı seçimini de ben bu şekilde öneririm. Diğer parçaları da iyi seçmişsin. hayırlısı olsun.
velalpYakında görücez geçiyomu geçmiyomu bunu kabul etki AMD nin teknolojisi daha gelişmiş 65 nm olayına glince AMD nin şuan 22 nm işlemci yapabilecek kapasiteye sahip ama şuan 45nm çalışmaları boşa gitmesin diye 22nm ye önem vermiyorlar.ayrıca kimin ne kazandığını biliyorum kafanı yorma sen git haberleri oku.R3QU3MAMD intel gibi teknoloji hırsızlığı yapmıyor intel gidip büyük hazır pc üreticilerine AMD işlemcili sistem kullanmayın diyor bunların hepsi açığa çıkıyor ne çabuk unuttunuz athlon yenilginizi o zaman bile AMD ye çamur atanlar vardı AMD çalışıyor belki herşeyi geç çıkartıyor ama çıkarttımı tam yapıyor şuan atinin nvidia karşısında yeniden yükselmesine tanık oluyoruz yakında AMD de inteliBilmem kaç sene önce athlon pentium dan daha iyiydi darbe vurdu falan tamam kabul. ama bundan başka amd nin Intel'i geçtiği bir yer daha söyler misin bana. Amd phenom'u Core2Duo dan 2 yıl sonra çıkardı ve o kadar bile performans vermiyor.Amd athlon ile Intel'in Pentium'una darbe vurdu 7 sene önce diye bugünün piyasasında 2 yıl geriden gelen phenom işlemci alınmazzzzzzzzzzzzzzz. Core 2 Duo dururken.
Amd atak yapacak tekrar vuracak cümlesini 2 yıldan beri duyuyoruz. Bu 2 yılda Phenom u çıkardılar. Eğer phenom performanslı olsaydı tekrar pazar payı yükselirdi amd nin. Bu hallere düşmezdi. Hayal kurmayın.
INTEL CORE2DUO çıktığından beri performans, fiyat, overclock, teknoloji, pazar payı, liderliğini geri almıştır. Amd halen buna bir cevap verrememiştir. Intel'in 1. olduğu dünya mikroişlemci üreten firmalar sıralamasında son iki yılda amd %22 zarar ederek 6.lıktan 11. liğe geriledi. Siz halen cevap verecek diyorsunuz.
Ayrıca cevap versin amenna o zaman amd alırız. Şu anda Core2 mimarisi varken başka bir şeye para verilmez. Pentium-Athlon zamanı çok geride kaldı arkadaşım. Şu anda Core2Duo var piyasaya hakim ve 45 nanometrede üretiliyor. 6000 ise 65 nanometrede üretiliyor. Intel in 2 yıl önce bıraktığı 65 nm teknolojisine amd daha yeni geçti. sen intel'e hırsız diyorsun. amd nin cirosu kadar Intel ar-ge yatırımı yapıyor. aç araştır 5 milyar dolar cirosu var amd nin. atıp tutmayın boş yere.
Core 2 duo al sen kardeşim. Ayrıca ekran kartını yüksek tutma fikrine de katılıyorum arkadaşların. sen bütçeyi yaz ama Core2duo dan vazgeçme.
- 1
- 2